ХЈУСТОНСКИ ПРОЈЕКАТ ЗА УНИШТЕЊЕ СЛОВЕНА

Први планови за уништавање свих Словена приписују се нацистичкој Немачкој, односно Адолфу Хитлеру. Но српски комуниста Предраг Миличевић објавио је у Русији књигу „Шест агресија Запада против Јужних Словена у XX веку“, која јасно показује жељу Запада да на овом делу планете у потпуности уништи Словене. Постоји ли план уништења Словена? Шта кажу чињенице?

Хитлера данас нема, али се балканским Србима одузимају територије, тако неопходне за развој и размах живота (у Хрватској, БиХ, самој Србији, лишеној Косова и Метохије, па Црној Гори…), односно не дозвољава им се уједињење. Но нису само Јужни Словени на мети. Шта је са Лужичким Србима? Шта је са Украјинцима? Шта је са Русима и бившим совјетским републикама? Питања је, наравно, много, али одговора веома мало. Заправо, ова тема односа Запада према Словенима тек стидљиво се пројављује на порталима, али не и „великим медијима“.

Зато је попут бомбе одјекнула анализа „Запад против Словена“ јерменског аутора Вазгена Л. Авагјана, следбеника новосибирске економско-социолошке школе. Анализу су пренели бројни руски портали, а у њој се тврди да је борба Запада против Словена очигледна, те да се у овој борби примењују рецепти употребљени приликом уништавања индијанских племена у САД. При томе Запад уништавајући Словене већ добро притеже Грке и Јермене, као очигледне кандидате за нестанак, наравно када се заврши са првима.

Како тумачити чињеницу да је влада у Кијеву, 21. маја 2017, забранила транзит робе у Придњестровље, без сагласности Молдавије и тражења Румуније. Кијев је то урадио на захтев Брисела. Придњестровље је словенска енклава, а становници се углавном изјашњавају као Украјинци. „Украјински национализам“ такође све ради да своје сународнике Украјинце – Словене исели са Дњестра и ово подручје преда Румунима, што опет тражи Запад.

Однос Кијева према Придњестровљу показује право лице кијевске хунте, чији задатак није само уништавање „Руске империје“ него, како постаје очигледно, целокупног словенства. Јер уколико би дошло до директног рата Украјине и Русије – био би то „рат Словена између себе“, а профитирао би опет Запад.

* Цео текст је доступан претплатницима или у штампаном издању *


Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.