А ЊИМА ГУСКА!

Драгомир Антонић 

Не липши магарче до зелене траве – суштина је монетарног пројекта који из ММФ-а Србима препоручују, а њима гуска, што би рекао онај клинац из „Варљивог лета“

Мрзим НАТО! Зато што нас је бомбардовао, убијао жене, децу, младе, старе по градским пијацама, путничким возовима, аутобусима, на мостовима, у школама, болницама, сопственим становима. Мрзим их јер су нам изворе воде, потоке, реке, њиве, ливаде, шуме и ваздух затровали и посејали клице разних болештина од којих оболевамо и умиремо, а деца нам се рађају наказна.

Злочин над злочинима НАТО чудовишта су над Србима извршила. На правди Бога. Истину су згазили. Људског се одрекли (не знају они шта је чојство). Желе да прикажу како смо ми, преживели грађани Србије и Црне Горе криви. Да су нас НАТО фукаре због наше кривице засуле тонама отрова, порушили фабрике, болнице, градове. Ваља да им се извинимо што су над нама незапамћени злочин учинили.

[restrict]

ЛАЖИ САТАНИНИХ ШЕГРТА Упамтите, Срби: Нисмо криви! Ми смо жртве. НАТО је ратни злочинац!

Сви који другачије причају су сатанини шегрти и помоћници. Те подгузне муве на челу са мудом од тетреба, у јавности познатим под именом тетреболог, плаћене су да понижавају породице умрлих од разних врста рака. Правдајући НАТО протуве, поново изазивају бол у душама и срцима родитеља, деце, пријатеља и родбине страдалих од  НАТО болесника. Тешко је пронаћи реч којом би се НАТО ратни злочинци назвали. Нема имена којим би се њихов злочин могао назвати. Масакр, геноцид, помор, чума, колера – бледе су речи за дело које су над Србима учинили. Кад-тад ће им се судити, на овом или оном свету, али будите сигурни – одговараће и казна ће бити сразмерна њиховом злочину.

Не причам, нити пишем напамет. Богу хвала, има доста написаних студија, књига и анализа које потврђују злочине учињене над Србима и чије последице ће трпети још нерођене генерације у Србији, Црној Гори, БиХ, Републици Српској, Македонији, Грчкој, Бугарској. Кроз ваздух и воду загадили су и територије држава које нису ни учествовале у дивљачкој агресији НАТО војске или су пак били на њеној страни. Што би рекли мудри Срби, Ко другоме јаму копа, сам у њу пада.

НАТО је отровном муницијом бесомучно гађао подручја око српских села Кленике и Кршевице у општини Бујановац. У атарима тих и околних села налазе се многобројни извори воде од којих истичу потоци. Једни се уливају у слив према Јужној Морави и даље воденим путевима одлазе у Црно море. Други потоци припадају сливу реке Пчиње и преко њеног слива и реке Вардар стижу у Егејско море. То су непобитне чињенице, а стравичне последице које се засад заташкавају изаћи ће на видело „јер ништа није скривено што се неће открити, ни тајно што се неће дознати“ (Лука, 12, 2).

 

… И ЈЕВАНЂЕЉСКЕ ИСТИНЕ Алек Ј. Рачић лекар, доктор наука, написао је књигу Здравствене последице НАТО бомбардовања 1995/1999. године и тиме испунио јеванђељски завет „да ништа није скривено што се неће открити!“. Књигу, коју би ваљало да сви прочитамо и која би морала бити обавезна школска лектира, аутор почиње реченицом: „Истраживање о последицама НАТО агресије на СР Југославију била је популарна тема само током 1999. и 2000. године.“ Паметном доста. (Узгред, где ли сад живи Горан Свилановић?) Пишући о графитним бомбама које су употребљене у НАТО агресији, он поред осталих деловања бомби наводи и пратеће ефекте који производе „температуре изнад 4.000 степени и снажним блесковима беличасте светлости… а висока температура најчешће изазива пожаре и експлозије. После тих пожара, над Србијом су падале кише праћене необичним електричним пражњењем у атмосфери, а падао је и град необичне величине, који се тешко топио“ (стр. 52). Књигу је 2017. године објавила издавачка кућа „Пешић и синови“ из Београда.

Знам, исто као и ви, да су у недељу избори за председника државе Србије. Гласајте како мислите да треба. Савет вам нећу дати. Ваш глас је ваше право. Ја ћу гласати за проф. др Војислава Шешеља. То је моје право. Какви ће бити резултати – знаћемо кад се гласови преброје. Важно је да избори прођу мирно.

Молимо се и будимо заједно с нашом браћом и сестрама на Косову и Метохији. Њима је данас најтеже. Не заборавимо ни српске хероје, др Радована Караџића и генерала Ратка Младића који због одбране српског народа сад леже у хашком казамату. Судијама и чиновницима тог назовисуда је добро. Огромне плате редовно се исплаћују, а нама добро плаћени хохштаплери из евроунијатске организације и банкарско-мафијашког сектора ММФ-а препоручују да штедимо. Не липши магарче до зелене траве – суштина је монетарног пројекта који Србима препоручују, а њима гуска, што би рекао онај клинац из „Варљивог лета“.               

[/restrict]

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *