Dok je Srba lovostaja nema

dragomir-antonic-BWDragomir Antonić 

Da li ste mogli da zamislite da će hrvatski vojnici u NATO uniformama biti stacionirani u Sremu ili na Fruškoj gori, mađarski u Bačkoj, a rumunski u Banatu i sa obe strane Dunava? Više ne morate da zamišljate. Uskoro ćete ih gledati

Počeo je lov na Srbe, ako je ikad i bilo lovostaja. Iz Peći stiže 14 poternica da se hapse Srbi, iz Hrvatske njih 20. U nazovidržavi BiH Srbi se hapse ne bi li se odrekli predsednika Republike Srpske Milorada Dodika ili ga makar za nešto lažno optužili. Hapse Slobodana Pavlovića, čoveka starog 78 godina, jer je iz svoje banke, koju je osnovao svojim parama, pozajmio Miloradu Dodiku novac da kupi kuću!? Čemu služe banke, nego da pozajmljuju pare, daju kredite i organizuju štednju.

[restrictedarea]

VRIŠTE ŽENE U CRNOM Petoj nevladinoj koloni stranci daju pare u kešu ili uplaćuju na račun, i nikom ništa. Odnosno nije baš nikom ništa. Vrište razne žene u crnom, a bogami i neke malo ocvale i debeljuškaste, koje vole svetlije boje, fondacije za borbu protiv korupcije i mnogi „nezavisni“ novinari koji žive od stranih donacija. Deru se na sav glas! Kako iko sme da pita odakle im stižu pare i za koji posao. Dok se o njihovim finansijama ćutalo, sve je bilo u redu. Kada se javno čulo ko, koliko i zašto ih plaća, nastala je povika u stilu one narodne izreke „Nije kriv ko je prdnuo nego onaj ko je oglasio!“

U Srbiji još ne hapse, ali pošto je NATO ratnim zločincima Parlament države Srbije dozvolio slobodu kretanja širom naše zemlje, nije isključeno da ubrzo i oni počnu s hapšenjem. Jelena Milić već preti na sve strane kako ima moćne prijatelje i da joj zato niko ne sme postaviti ni pitanje koje joj se ne sviđa, a kamoli reći istinu o zločinima koje su NATO monstrumi činili nad Srbima, a spremaju se da čine i dalje. Zasad im je dozvoljeno da zaviruju gde im se zaviruje, da ulaze gde im se ulazi, oslobođeni su svih dažbina i ne plaćaju porez. Valjda zato što ih naša vlada smatra prijateljima.

Osvedočeni neprijatelj iste vlade, inače Srbin, koji je određeno vreme proveo i u zatvoru, a suđenje još traje, prodao je svoju imovinu i državi Srbiji u budžet uplatio 7,2 miliona evra. Sve ovo piše u istim novinama. Prva vest je na drugoj strani, druga na četvrtoj. Zaključke izvucite sami.

URANIJUM ILI NEZDRAVA HRANA? Da li ste mogli da zamislite da hrvatski vojnici u NATO uniformama budu stacionirani u Sremu ili na Fruškoj gori, mađarski u Bačkoj, a rumunski u Banatu i sa obe strane Dunava? Turci će biti u Raškoj oblasti, Novom Pazaru i u porti Manastira Studenice, a Bugari od Dimitrovgrada do Pirota. Albanci do Vranja. Nemački bataljon, po tradiciji, biće smešten u Kragujevcu. Komanda NATO ubica je već u Beogradu. Više ne morate da zamišljate. Ubrzo ćete ih gledati, jer su poslanici Parlamenta države Srbije, s jednim glasom protiv, sve navedeno izglasali.

Činjenica da svakog dana u Srbiji jedno dete oboli od raka, a jedno umre od iste bolesti – o broju starijih osoba koje umiru od raka neću govoriti – ne sme se dovesti u vezu sa radioaktivnim uranijumom koje je NATO zlo rasulo po zemlji Srbiji. Bezdušni medicinski „eksperti“, koji imaju prostor na svim televizijama, smrtnost od raka objašnjavaće našom neukošću ili nezdravom ishranom. Neuki smo, ne vodimo računa o preventivi, ne vodimo računa o ishrani, nego jedemo hranu koju smo, inače, uvezli  iz država evrounijata, pa nam je stopa smrtnosti stotinu puta veća nego u evrounijatskoj mafijaškoj organizaciji, koja je, hvala Bogu, u raspadu.

Kako postadosmo neuki baš od 1999. niko ne objašnjava? Da nije možda „bolonja“ kriva, ili smo odjednom zatupeli. Moguće je postati glup čak i ako se čovek rodi pametan, ali kako onda objasniti da su Amerikanci, gradeći novu ambasadu u Beogradu, na prostoru poznatom pod imenom Maršalat, a koga su oni bombama razrušili, prvo skidali pola metra površinskog sloja zemlje pre nego što su počeli zidanje zgrade. Znali su čime su zemljište zatrovali i da ne bi sami sebe trovali, skinuli su zemlju i odvezli je. Gde su je bacili – ne znam, ali znaju vozači kamiona koji su zemlju odvozili.

Prođe prva polovina februara. Plaćajte porez na imovinu za koju inače niste dobili obračun. Nije važno što vam račun nije stigao. Kažu da će ga poreska uprava poslati u maju mesecu ili najkasnije u junu, a vi sad platite koliko ste platili prošle godine. Ako niste platili do srede 17. februara, platićete kaznu. Niste vi ni NATO činovnik, niti član nevladine pete kolone. Vi ste samo građanin Srbije. Ako ste uz to i Srbin pravoslavne vere, budite srećni ako vas neko ne presretne na ulici, pijaci ili uhapsi u vašem stanu. Čim ste Srbin mora da ste neki zločin učinili. Izgleda da su i u Srbiji počeli da razmišljaju kao u Hagu.

[/restrictedarea]

Jedan komentar

  1. Za nas starije manje bitno bitno pitanje, ali nemati suvislog saveta za omladinu to je ogroman problem.Sumnjam dadanas i najveći filosofi imaju smislen odgovor na pitanje: KAKO ŽIVTI I PREŽIVETI ovaj 21 vek i nadolazeće vreme, svesni da je život isuviše kratak i da mora imati smisla i vere da je sutra bolji dan.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *