Док је Срба ловостаја нема

dragomir-antonic-BWДрагомир Антонић 

Да ли сте могли да замислите да ће хрватски војници у НАТО униформама бити стационирани у Срему или на Фрушкој гори, мађарски у Бачкој, а румунски у Банату и са обе стране Дунава? Више не морате да замишљате. Ускоро ћете их гледати

Почео је лов на Србе, ако је икад и било ловостаја. Из Пећи стиже 14 потерница да се хапсе Срби, из Хрватске њих 20. У назовидржави БиХ Срби се хапсе не би ли се одрекли председника Републике Српске Милорада Додика или га макар за нешто лажно оптужили. Хапсе Слободана Павловића, човека старог 78 година, јер је из своје банке, коју је основао својим парама, позајмио Милораду Додику новац да купи кућу!? Чему служе банке, него да позајмљују паре, дају кредите и организују штедњу.

[restrictedarea]

ВРИШТЕ ЖЕНЕ У ЦРНОМ Петој невладиној колони странци дају паре у кешу или уплаћују на рачун, и ником ништа. Односно није баш ником ништа. Вриште разне жене у црном, а богами и неке мало оцвале и дебељушкасте, које воле светлије боје, фондације за борбу против корупције и многи „независни“ новинари који живе од страних донација. Деру се на сав глас! Како ико сме да пита одакле им стижу паре и за који посао. Док се о њиховим финансијама ћутало, све је било у реду. Када се јавно чуло ко, колико и зашто их плаћа, настала је повика у стилу оне народне изреке „Није крив ко је прднуо него онај ко је огласио!“

У Србији још не хапсе, али пошто је НАТО ратним злочинцима Парламент државе Србије дозволио слободу кретања широм наше земље, није искључено да убрзо и они почну с хапшењем. Јелена Милић већ прети на све стране како има моћне пријатеље и да јој зато нико не сме поставити ни питање које јој се не свиђа, а камоли рећи истину о злочинима које су НАТО монструми чинили над Србима, а спремају се да чине и даље. Засад им је дозвољено да завирују где им се завирује, да улазе где им се улази, ослобођени су свих дажбина и не плаћају порез. Ваљда зато што их наша влада сматра пријатељима.

Осведочени непријатељ исте владе, иначе Србин, који је одређено време провео и у затвору, а суђење још траје, продао је своју имовину и држави Србији у буџет уплатио 7,2 милиона евра. Све ово пише у истим новинама. Прва вест је на другој страни, друга на четвртој. Закључке извуците сами.

УРАНИЈУМ ИЛИ НЕЗДРАВА ХРАНА? Да ли сте могли да замислите да хрватски војници у НАТО униформама буду стационирани у Срему или на Фрушкој гори, мађарски у Бачкој, а румунски у Банату и са обе стране Дунава? Турци ће бити у Рашкој области, Новом Пазару и у порти Манастира Студенице, а Бугари од Димитровграда до Пирота. Албанци до Врања. Немачки батаљон, по традицији, биће смештен у Крагујевцу. Команда НАТО убица је већ у Београду. Више не морате да замишљате. Убрзо ћете их гледати, јер су посланици Парламента државе Србије, с једним гласом против, све наведено изгласали.

Чињеница да сваког дана у Србији једно дете оболи од рака, а једно умре од исте болести – о броју старијих особа које умиру од рака нећу говорити – не сме се довести у везу са радиоактивним уранијумом које је НАТО зло расуло по земљи Србији. Бездушни медицински „експерти“, који имају простор на свим телевизијама, смртност од рака објашњаваће нашом неукошћу или нездравом исхраном. Неуки смо, не водимо рачуна о превентиви, не водимо рачуна о исхрани, него једемо храну коју смо, иначе, увезли  из држава евроунијата, па нам је стопа смртности стотину пута већа него у евроунијатској мафијашкој организацији, која је, хвала Богу, у распаду.

Како постадосмо неуки баш од 1999. нико не објашњава? Да није можда „болоња“ крива, или смо одједном затупели. Могуће је постати глуп чак и ако се човек роди паметан, али како онда објаснити да су Американци, градећи нову амбасаду у Београду, на простору познатом под именом Маршалат, а кога су они бомбама разрушили, прво скидали пола метра површинског слоја земље пре него што су почели зидање зграде. Знали су чиме су земљиште затровали и да не би сами себе тровали, скинули су земљу и одвезли је. Где су је бацили – не знам, али знају возачи камиона који су земљу одвозили.

Прође прва половина фебруара. Плаћајте порез на имовину за коју иначе нисте добили обрачун. Није важно што вам рачун није стигао. Кажу да ће га пореска управа послати у мају месецу или најкасније у јуну, а ви сад платите колико сте платили прошле године. Ако нисте платили до среде 17. фебруара, платићете казну. Нисте ви ни НАТО чиновник, нити члан невладине пете колоне. Ви сте само грађанин Србије. Ако сте уз то и Србин православне вере, будите срећни ако вас неко не пресретне на улици, пијаци или ухапси у вашем стану. Чим сте Србин мора да сте неки злочин учинили. Изгледа да су и у Србији почели да размишљају као у Хагу.

[/restrictedarea]

Један коментар

  1. Za nas starije manje bitno bitno pitanje, ali nemati suvislog saveta za omladinu to je ogroman problem.Sumnjam dadanas i najveći filosofi imaju smislen odgovor na pitanje: KAKO ŽIVTI I PREŽIVETI ovaj 21 vek i nadolazeće vreme, svesni da je život isuviše kratak i da mora imati smisla i vere da je sutra bolji dan.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *