Nenad Popović – ZAJEDNIČKA POBEDA SRBIJE I RUSIJE

nenad popovic2Čitav srpski narod danas izražava najdublju zahvalnost svim prijateljskim zemljama na čelu sa Rusijom koje su glasale protiv prijema lažne države Kosovo u UNESKO. To je zajednička pobeda Srbije i Rusije, uz Božju pomoć, koja je uvek kroz istoriju vezivala i čuvala naša dva naroda. Duhovnost je odnela pobedu nad terorizmom, a kontinuitet Nemanjićke Srbije prevagu nad albanskim separatizmom.

Rusija, Belorusija, Kina, Kazahstan, Slovačka, Španija, Brazil, Indija, Urugvaj, Venecuela, Indonezija, Palestina, Severna Koreja, Bahrein, Južna Afrika, Sirija i druge zemlje koje su glasale protiv prijema Kosova u UNESKO, pokazale su se kao pravi prijatelji naše zemlje, koji su uprkos snažnim pritiscima koji su na njih vršeni, ostali dosledni odbrani međunarodnog prava i pravde. Srpski narod će im na tome biti večno zahvalan.

Konačno, glasanje u UNESKO-u treba da otvori oči zvaničnicima Srbije i pokaže ko su naši pravi prijatelji. Da sarađujemo možemo i moramo sa svima, ali da zovemo prijateljima možemo samo one zemlje koje nam pružaju iskrenu podršku u odbrani naših najvažnijih državnih i nacionalnih interesa, a to sigurno nisu one zemlje koje najsnažnije podržavaju nezavisno Kosovo.

Nenad Popović, predsednik Srpske narodne partije

9 komentara

  1. Ipak Srbija ima i prijatelje!

  2. Bravo, ovo je definitivno pokazatelj ko nas ceni i postuke…Doslo je vreme da se okrenemo pravim prijateljima koji su uz nas i u ovako teskim trenucima..

  3. Srce mi je puno!

  4. Na muci se poznaju junaci!

  5. Srbiji, pamti, pa vrati!

  6. Prebrojati ko je bio uz nas, a ko protiv i vraćati kad bude prilike!

  7. I posle hrlimo u EU, a braću zaobilazimo?! Ima li ovde mozga?

  8. Hvala Rusiji koja nas je spasila u UN sada kao i kada se radilo o onoj pokvarenoj rezoluciji o Srbrenici. Hvala na svemu što ruski narod radi za nas. Hvala i ostalim zemljama koje je Rusija ohrabrila da pokažu svoj ponos i poštenje.

  9. Po ko zna koji put, Rusi su pokazali koliki su nam prijatelji.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *