Вучић: Размишљам о ванредним изборима

 Премиjер Aлександар Вучић изjавио jе данас да размишља о расписивању ванредних парламентарних избора у Србиjи, али да коначна одлука ниjе донета. 

“Видим да су се господа (лидер ДС Боjан) Паjтић и (лидер СДA Сулерjман) Угљанин веома обрадовали изборима, могуће jе да им та жеља буде услишена”, рекао jе Вучић и додао:

“Видите да људи то траже, а jа поштуjем наше политичке противнике”, рекао jе Вучић новинарима приликом обиласка миграната у парку код Железничке станице.

Премиjер jе обjаснио да ниjе ни jедноставно, а ни могуће радити у атмосфери у коjоj се непрестано оспораваjу очигледни резултати и успеси.

“Oве године имаћемо раст, коjи ће да иде чак можда и на плус jедан, што jе незабележено у време фискалне консолидациjе, повећаће се плате и пензиjе, jер имамо велики фискални простор..Сви кажу да Србиjа ниjе пред банкротом, има уређене финансиjе, успорила jе драматично задуживање, а 2017. неће имати потребу да се задужуjе…

“И на све то чуjете – ништа не ваља”, приметио jе премиjер и додао да у таквоj ситуациjи и атмосфери ниjе лако, ни jедноставно, нити могуће радити.

“Радите у атмосфери где неко ко би требало да буде одгворан каже “нећу да идем на воjвођанске изборе у jануару, они мораjу да буду у априлу, пошто сам само 16 година на власти”, па су сад та три месеца одлучуjућа…Ваљда треба да се оде на jош неко зимско брчкање…али, аjде брже боље да идем на републичке”, рекао jе Вучић како види противљење опозициjе изборима.

Њему, како jе рекао, не пада на памет да седи у фотељи 15 година, зато што му се то тако свиђа и да се брчка по било чиjем приморjу….

Вучић jе додао да jе поносан на резултате своjе владе, да сматра да су урађене велике и добре ствари за земљу и да jе уверен да ће се о тим резултатима говорити и у будућности.

“Успостављамо здрав систем, здраве Србиjе, озбиљне и одговорне државе –  то сви у свету виде” подвукао jе Вучић.

“Oнаj ко то не жели да види, увек ће имати прилику да нас победи.. A да ли ће да нас победи, то jе друга ствар, то ћемо да видимо” подвукао jе премиjер.

Један коментар

 1. На прошлим изборима сам гласао за тебе, на следећим нећу.
  Преварио си ме, рекао си једно а сада радиш нешто ружно и опасно за
  сав српски народ, срљаш у ЕУ , и Америма, а сада изгледа и Републици
  Српској, окрећеш леђа, замагљујеш нам очи унутрашњом политиком, ту имаш неке позитивне резултате, иако се може далеко више урадити,опет нека магла. Читам неки дан како радници ИМТ-а тврде да имају све услове за производњу свог асортимана производа али их политика државе кочи и не да им да раде и производе, да живе од свог рада.
  А, ти се хвалиш новчаним резервама, пуно је показатеља који кажу да
  нам је будућност мање више неизвесна. Можда не волиш раднике и сељаке, али ти мора бити јасно да ако њима не буде добро неће ником бити добро, јер радници и сељаци својим радом стварају
  све што треба једном друштву, па тако и Србији. Потруди се да радници и сељаци буду задовољни својим приходима за свој рад, ида могу поштено радити, па ће и држава цветати.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *