Skaj njuz: Putin je mačo, a Kameron…

putin in submarineKomentarišući vest o ronilačkoj misiji Vladimira Putina u batiskafu, voditelj i gosti televizijskog kanala „Skaj njuz“ su ruskog predsednika uporedili s britanskim premijerom kom su takvi podvizi nedostižni.

Dejvid Kameron ne učestvuje u odvažnim ekspedicijama, a ove godine tokom odmora na moru zaradio je infekciju uha, konstatovali su učesnici emisije na „Skaj njuzu“.

„Njihov lider je pravi mačo“, prokomentarisala je vest o ronjenju ruskog predsednika u batiskafu voditeljka Liz Keršou.

Učesnici emisije složili su se da predsednik Rusije zaslužuje poštovanje ne samo zbog toga što se ne boji morskih dubina nego i zato što može da jaše neosedlanog konja, već i zbog toga što „odmor provodi sa svojim narodom“.

„Ove godine Putin je ronio u batiskafu — pravi odvažni putnik — da bi istraživao brod potopljen pre jednog veka. A čime se bavi naš premijer kada je na odmoru? Putuje u Komo i boluje od ušne infekcije. Malo se kupao u moru i završio na odeljenju za reanimaciju“, navela je Liz Keršou.

Voditeljka je dodala da joj namera nije bila da diskredituje britanskog političara, nego je prosto napravila poređenje.

3 komentara

  1. Putin je najpopularniji politicar na Svetu.Gospodin Lavrov je rekao da svetska popularnost predsednika Rusije, proizilazi iz nezavisne politike Rusije koja drzi rec! To nije necije misljenje, vec cinjenica koja se zasniva na istrazivanjima javnog mnjenja, koja se godinama vrse.Ziveo Vladimir Vladimirovic Putin! Zivela velika Rusija!

  2. “Ne stavljaj se na čelo narodu,ako te Bog nije odredio “,napravit ćeš veliko zlo i sebi i drugome !!!Niko se ne može porediti sa Putinom,to je Božija volja i narodna sreća !!Može li iko normalan porediti Vučićev Feketić sa ovim Putinovim podvigom ??? Sumnjam !!

  3. PUTIN JE CAR I PONASA SE CARSKI A KAMERUN JE SAMO VARVAR KOJI SE IZIVLJAVA NA MRTVE SVINJE !

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *