Скај њуз: Путин је мачо, а Камерон…

putin in submarineКоментаришући вест о ронилачкој мисији Владимира Путина у батискафу, водитељ и гости телевизијског канала „Скај њуз“ су руског председника упоредили с британским премијером ком су такви подвизи недостижни.

Дејвид Камерон не учествује у одважним експедицијама, а ове године током одмора на мору зарадио је инфекцију уха, констатовали су учесници емисије на „Скај њузу“.

„Њихов лидер је прави мачо“, прокоментарисала је вест о роњењу руског председника у батискафу водитељка Лиз Кершоу.

Учесници емисије сложили су се да председник Русије заслужује поштовање не само због тога што се не боји морских дубина него и зато што може да јаше неоседланог коња, већ и због тога што „одмор проводи са својим народом“.

„Ове године Путин је ронио у батискафу — прави одважни путник — да би истраживао брод потопљен пре једног века. А чиме се бави наш премијер када је на одмору? Путује у Комо и болује од ушне инфекције. Мало се купао у мору и завршио на одељењу за реанимацију“, навела је Лиз Кершоу.

Водитељка је додала да јој намера није била да дискредитује британског политичара, него је просто направила поређење.

3 коментара

  1. Putin je najpopularniji politicar na Svetu.Gospodin Lavrov je rekao da svetska popularnost predsednika Rusije, proizilazi iz nezavisne politike Rusije koja drzi rec! To nije necije misljenje, vec cinjenica koja se zasniva na istrazivanjima javnog mnjenja, koja se godinama vrse.Ziveo Vladimir Vladimirovic Putin! Zivela velika Rusija!

  2. “Ne stavljaj se na čelo narodu,ako te Bog nije odredio “,napravit ćeš veliko zlo i sebi i drugome !!!Niko se ne može porediti sa Putinom,to je Božija volja i narodna sreća !!Može li iko normalan porediti Vučićev Feketić sa ovim Putinovim podvigom ??? Sumnjam !!

  3. PUTIN JE CAR I PONASA SE CARSKI A KAMERUN JE SAMO VARVAR KOJI SE IZIVLJAVA NA MRTVE SVINJE !

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *