Sa aerodroma pravo na televiziju?

Od kada je Haški tribunal objavio odluku o puštanju Vojislava Šešelja na slobodu, njegova porodica ne može da se odbrani od interesovanja medija. Šešešljeva supruga Jadranka kaže za “Vesti” da telefon non-stop zvoni i da ju je zauzeće telefonske linije juče omelo da se čuje sa suprugom u uobičajeno vreme, pa se uznemirila. Ipak, kaže, čuli su se kasnije.

– Voja je dobro raspoložen, a mi u kući smo euforični. On nas smiruje i savetuje da se još malo strpimo – kaže Jadranka i dodaje ne zna da li će njen suprug, kako pišu pojedini srpski mediji, pravo sa aerodroma otići u neku od televizija.

– Ne znam šta je planirano! Važno mi je samo da Voja konačno stigne kući. Naravno, ne isključujem mogućnost da, ako ga na aerodromu pozovu da gostuje u RTS, produži do njih ili do neke druge televizije – veli Jadranka.

Zamenik predsednika SRS Nemanja Šarović kaže da se Šešelj u Beograd vraća kao pobednik i da je logično što su i stranački telefoni neprestano zauzeti.

Šarović podseća da će miting pod nazivom “Pozdravimo pobednika” biti održan 15. novembra u Beogradu i da će “plavi karavan” (kolona vozila iz kojih se vijore radikalske plave zastave) pobednički proći prestoničkim ulicama i onda Šešelja ispratiti do kuće.

http://www.vesti-online.com/

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *