Са аеродрома право на телевизију?

Од када је Хашки трибунал објавио одлуку о пуштању Војислава Шешеља на слободу, његова породица не може да се одбрани од интересовања медија. Шешешљева супруга Јадранка каже за “Вести” да телефон нон-стоп звони и да ју је заузеће телефонске линије јуче омело да се чује са супругом у уобичајено време, па се узнемирила. Ипак, каже, чули су се касније.

– Воја је добро расположен, а ми у кући смо еуфорични. Он нас смирује и саветује да се још мало стрпимо – каже Јадранка и додаје не зна да ли ће њен супруг, како пишу поједини српски медији, право са аеродрома отићи у неку од телевизија.

– Не знам шта је планирано! Важно ми је само да Воја коначно стигне кући. Наравно, не искључујем могућност да, ако га на аеродрому позову да гостује у РТС, продужи до њих или до неке друге телевизије – вели Јадранка.

Заменик председника СРС Немања Шаровић каже да се Шешељ у Београд враћа као победник и да је логично што су и страначки телефони непрестано заузети.

Шаровић подсећа да ће митинг под називом “Поздравимо победника” бити одржан 15. новембра у Београду и да ће “плави караван” (колона возила из којих се вијоре радикалске плаве заставе) победнички проћи престоничким улицама и онда Шешеља испратити до куће.

http://www.vesti-online.com/

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *