Dmitrij SEDOV – LOPTOM PO DIKTATURAMA

Mi, članovi fudbalskog kluba „Loptom po diktaturama“ iz Tirane, sa uznemirenošću konstatujemo mlaku i marionetsku politiku UEFA prema razuzdanim članovima srpske fudbalske reprezentacije.

Umesto da se prikloni sopstvenom pozivu „neka se igrom ljudi ujedinjavaju“ Mišel Platini je dozvolio da ga neprijatelji Velike Albanije vode na povodcu, te da u toku utakmice sa našom reprezentacijom Srbi izazivaju naše igrače. Ti viševekovni ugnjetači čitavog Balkanskog poluostrva su pocepali zastavu Velike Albanije koja se vijorila nad fudbalskim terenom kao da su time još jednom hteli da potvrde svoje diktatorske ambicije. Šta više, oni su napali čak i ličnu slobodu brata našeg premijera Olsa Rame zato što je on upravljao dronom koji je nosio tu zastavu. Tako uvredljivo ponašanje nikako ne spada u civilizovane međudržavne odnose i da naš državljanin nije imao američki pasoš, taj postupak je mogao da se završi ratom, jer smo mi u sebi odavno spremni da oslobađamo naše istorijske zemlje koje su se greškom našle u Srbiji, Makedoniji, pa čak i prezrenoj Grčkoj.

Jedinu olakšavajuću okolnost za rukovodstvo UEFA predstavlja činjenica da ono nije upoznato sa međunarodnom politikom te da može da napravi i neku diplomatsku grešku. Zato, kako bi se ubuduće izbegli njihovi novi promašaji, mi ovim pismom objašnjavamo da pojavu nacionalnih zastava u vazdušnom prostoru iznad stadiona ne zabranjuje ni jedna konvencija UN, te da ćemo činiti to i ubuduće, a radi širenja naše nacionalne ideje na svetsku društvenu svest. Međunarodni zakoni takođe ne zabranjuju ni da zvanični predstavnik bilo koje zemlje kod sebe poseduje komande za upravljanje bespilotnom letilicom. Zato će one biti i ubuduće korišćene. Tako, iste takve komade će u toku posete Beogradu 22.oktobra posedovati i ministar inostranih poslova Albanije, te nije isključeno da ih neće i iskoristiti ukoliko dođe do nesuglasica u toku razgovora sa srpskom stranom. Uspešno implementiranje takve prakse će omogućiti da se ubuduće i kompletno rukovodstvo naše zemlje snabde tom metodologijom.

Diktatorski proruski režimi Evrope još uvek, očigledno je, nisu shvatili sa kolikom energijom za nacionalno oslobođenje oni imaju posla. Nas ne mogu da prevare njihovi nedaroviti pokušaji da nas se oslobode svojim prijateljstvom sa Moskvom. Zato, zahvaljujući bogatoj pomoći blagoslovene Amerike mi danas možemo da pustimo na desetine dronova sa zastavom Velike Albanije i na granice sa Makedonijom i Grčkom. Neka i oni drhte predosećajući da im se bliži kraj.

Dole proruske diktature, živela Velika Albanija – nada čitavog Balkanskog poluostrva!

“Fond strateške kulture” (srb.fondsk.ru)

Jedan komentar

  1. “Mi, članovi fudbalskog kluba „Loptom po diktaturama“ iz Tirane, sa uznemirenošću konstatujemo mlaku i marionetsku politiku UEFA prema razuzdanim članovima srpske fudbalske reprezentacije”,koji kao i njihovi
    navijaci pa i cela nacija i dalje,nekaznjeno,za ceo planinski masiv koji nas deli,koriste naziv PROKLETIJE.Pitamo se zasto?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *