Дмитриј СЕДОВ – ЛОПТОМ ПО ДИКТАТУРАМА

Ми, чланови фудбалског клуба „Лоптом по диктатурама“ из Тиране, са узнемиреношћу констатујемо млаку и марионетску политику УЕФА према разузданим члановима српске фудбалске репрезентације.

Уместо да се приклони сопственом позиву „нека се игром људи уједињавају“ Мишел Платини је дозволио да га непријатељи Велике Албаније воде на поводцу, те да у току утакмице са нашом репрезентацијом Срби изазивају наше играче. Ти вишевековни угњетачи читавог Балканског полуострва су поцепали заставу Велике Албаније која се вијорила над фудбалским тереном као да су тиме још једном хтели да потврде своје диктаторске амбиције. Шта више, они су напали чак и личну слободу брата нашег премијера Олса Раме зато што је он управљао дроном који је носио ту заставу. Тако увредљиво понашање никако не спада у цивилизоване међудржавне односе и да наш држављанин није имао амерички пасош, тај поступак је могао да се заврши ратом, јер смо ми у себи одавно спремни да ослобађамо наше историјске земље које су се грешком нашле у Србији, Македонији, па чак и презреној Грчкој.

Једину олакшавајућу околност за руководство УЕФА представља чињеница да оно није упознато са међународном политиком те да може да направи и неку дипломатску грешку. Зато, како би се убудуће избегли њихови нови промашаји, ми овим писмом објашњавамо да појаву националних застава у ваздушном простору изнад стадиона не забрањује ни једна конвенција УН, те да ћемо чинити то и убудуће, а ради ширења наше националне идеје на светску друштвену свест. Међународни закони такође не забрањују ни да званични представник било које земље код себе поседује команде за управљање беспилотном летилицом. Зато ће оне бити и убудуће коришћене. Тако, исте такве комаде ће у току посете Београду 22.октобра поседовати и министар иностраних послова Албаније, те није искључено да их неће и искористити уколико дође до несугласица у току разговора са српском страном. Успешно имплементирање такве праксе ће омогућити да се убудуће и комплетно руководство наше земље снабде том методологијом.

Диктаторски проруски режими Европе још увек, очигледно је, нису схватили са коликом енергијом за национално ослобођење они имају посла. Нас не могу да преваре њихови недаровити покушаји да нас се ослободе својим пријатељством са Москвом. Зато, захваљујући богатој помоћи благословене Америке ми данас можемо да пустимо на десетине дронова са заставом Велике Албаније и на границе са Македонијом и Грчком. Нека и они дрхте предосећајући да им се ближи крај.

Доле проруске диктатуре, живела Велика Албанија – нада читавог Балканског полуострва!

“Фонд стратешке културе” (srb.fondsk.ru)

Један коментар

  1. “Ми, чланови фудбалског клуба „Лоптом по диктатурама“ из Тиране, са узнемиреношћу констатујемо млаку и марионетску политику УЕФА према разузданим члановима српске фудбалске репрезентације”,koji kao i njihovi
    navijaci pa i cela nacija i dalje,nekaznjeno,za ceo planinski masiv koji nas deli,koriste naziv PROKLETIJE.Pitamo se zasto?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *