Sunce, more i Satana

Piše Mara Knežević Kern

Harmonizacija propisa sa evropskim vrednostima podrazumeva obavezu da deci usadimo svest o tome da su pojave istopolnih partnera u ulozi roditelja normalne

Antropolog Lin D. Hamilton studirala je 40 godina odnose među slonovima u Africi tragajući za odgovorom na pitanje koji nagoni određuju njihovo ponašanje. Zaključak je neočekivan: prva potreba je voda, treća hrana, a druga „težnja i jaka potreba da se osećaju sigurnim u grupi“.

Čovečanstvo je veliko biološko stado a ljudi kroz život prolaze menjajući grupe u kojima se osećaju sigurnim – porodica, obdanište, škola… Mladi su trenutno podvrgnuti globalnom napadu na stubove društva, s očiglednim ciljem da im se sruši samopouzdanje radi uspostavljanja totalne kontrole. Gubitkom dostojanstva, pripadnosti, smisla i bezbednosti izgubiće se ono što ih čini humanim.

 

TEROR U IME „RAVNOPRAVNOSTI“ Norveški časopis Fyret.NU objavio je delove Izveštaja Odbora Evropskog parlamenta za prava žena i rodnu ravnopravnost, u kojima se predlaže zabrana poznatih bajki za decu zbog prikazivanja tradicionalne porodice i uloge oca i majke. „Ove borkinje dele lekcije o tome kako žena treba da bude prikazana na dečjoj TV, a u ime ‚ravnopravnosti‘ norveški đaci su izloženi mentalnom teroru ‚rodno neutralnog‘ usmeravanja, od obaveze da dečaci u obdaništu povremeno oblače haljine do odlaska kod matičara, gde su prisiljeni da glume obred istopolnog venčanja ne bi li se privikli na tolerantniji stav prema gej brakovima‘.“

 

Zabrinute zbog mogućnosti da bi „indoktrinirane“ devojčice mogle da žrtvuju karijeru zbog porodice i odgajanja dece (decu treba prepustiti institucijama?) traže dodatne zakonske regulative kako bi motivisale žene da se okrenu građenju karijere, a na njihovu inicijativu je u norveškim obdaništima uvedena alternativna nastava. Za štampanje propagandnog materijala država je izdvojila 150.000 miliona evra, a fondacija je podržana sa  četiri  miliona evra godišnje. Među ciljevima je i promovisanje homoseksualnosti u vrtićima u cilju „transfera znanja“ i afirmacije „seksualne raznolikosti“. U jednoj od osavremenjenih bajki, lezbijski par se udružuje sa gej parom, da bi nakon unakrsnog oplođavanja dobili decu koja će živeti u slozi i ljubavi.

[restrictedarea]

PEDOFILIJA KAO POLITIČKI PROGRAM Mađarski predsednik Viktor Orban, inicijator donošenja Zakona o zaštiti porodice kojim se brak definiše kao zajednica muškarca i žene, žestoko je kritikovan od strane Danijela Kon-Benedita, vođe „Greens/Europian Free Alliance“. Novinar J. K. fon Krempah iznosi detalje iz prošlosti ovog pedofila, navodeći njegova svedočenja o eksperimentima sprovođenim sa decom mlađom od šest godina. Benedit se hvalio da je kod dece podsticao seksualne reakcije da bi svojom „pedagogijom“ uticao na prevazilaženje tradicionalnih moralnih normi. Za to je, navodno, imao podršku roditelja. Ovaj političar danas, u Evropskom parlamentu, promoviše pedofiliju kao sopstveni politički program, rušeći „tabue“ o porodici i njenim vrednostima.

Evropu trenutno potresaju skandali vezani za lanac pedofilije. U Severnoj Irskoj je godinama sprovođeno nasilje nad decom, u zavodu za maloletnike Kincora Boys‘ Home, a česti posetioci su bili pripadnici MI5 i članovi engleske kraljevske porodice.

U knjizi „The Franklin Cover-up“ autor Džon Dekamp je izneo podatke o najvećem pedofilskom skandalu u istoriji SAD. Dokumentarni film snimljen 1994. bio je zabranjen od strane zvaničnika iz Vašingtona kako javnost ne bi saznala imena snabdevača i korisnika „seksualnih usluga“ maloletnika prisiljenih da učestvuju u orgijama u Beloj kući. Dekamp je posebno ogorčen na medije zadužene za prikrivanje skandala u kojem je Buš Mlađi krenuo stopama svoga oca, angažujući dečake da ga posećuju u Beloj kući, a činjenica da su većina republikanaca homoseksualci govori o političkoj i ekonomskoj moći ove „ugrožene“ populacije.

Svakodnevno se prijavljuje sve više svedoka iz Irske i Holandije u vezi sa ritualnim ubijanjem beba u katoličkim manastirima, a među imenima saučesnika spominje se Džordž Soroš, brat belgijskog kralja, Fris i holandski premijer. Forenzičari su nakon analize kostura beba, pronađenih u kanalizaciji katoličkog manastira St. Mary‘s Mothers,  zaključili da se radi o ritualnim ubistvima, a arhiepiskop Robert Karlson je povodom svedočenja o silovanju maloletnika izjavio pred američkim sudom da „nije bio svestan da je silovanje dece zločin“ s obzirom na to da se prema katoličkom Kanonskom pravu silovanje tako ne tretira.

 

BLUD POD PATRONATOM VATIKANA Bivši ministar zdravlja Velike Britanije, lord Verner potvrdio je da iza ovih zločina registrovanih pre tri decenije stoje „centri moći“, a bivši pripadnik Kraljevske vojne policije Met Tejlor tvrdi da bi moralo da se sprovede momentalno hapšenje premijera Dejvida Kameruna i engleske kraljice.  Međunarodni sud je u februaru 2013. započeo postupak vezan za optužbe da su princ Filip i kraljica krivi za nestanak desetoro aboridžinske dece iz Canadian Kamploops Residential School. Nakon kraljičine posete i zajedničkog izleta, roditelji više nisu videli svoju decu. Na istom sudu je bivši papa Racinger 2013. optužen za nestanak 50 000 dece kanadskih starosedelaca.

Lista je proširena dokazima da su u Argentini (između 1976. i 1983.) deca nestalih političkih zatvorenika korišćena u satanističkim ritualima u okviru pedofilskog lanca organizovanog pod patronatom Vatikana. Uprkos dokazima da su sve demokratske vlade na planeti umešane u prikrivanje ovih zločina, novinar Bil Maloni se pita „kako je moguće da engleska javnost i dalje ne reaguje na informaciju o 10 000 nestale dece godišnje u Velikoj Britaniji?“

Maloni je uzeo u zaštitu jednog svedoka – žrtvu – koja nije htela da ode u policiju, plašeći se veze policije i pedofilskog lanca, da bi na osnovu njenih svedočenja snimio film „Sunce, more i Satana“ o nasilju nad decom i ubistvima na Kvins Ajlendu (Džersi). Užasni zločini Sidnija Kuka, pedofila sa homoseksualnim sklonostima, povezanog sa ljudima iz industrije zabave, policijskim službenicima, lekarima i političarima, dokumentovani su snimcima napravljenim od strane ovog preživelog dečaka, prisiljenog da snima najstrašnija seksualna iživljavanja nad decom i ubistva uživo. Kuk je filmove prodavao zainteresovanima za 30.000 dolara, pod pretpostavkom da će biti nakon gledanja uništeni. Sa snimcima su upoznati članovi parlamenta i policija, ali je na delu zavera ćutanja. Maloni tvrdi da se ovaj dečak svojevremeno sreo i sa kraljicom, ali to svedočenje nije izazvalo nikakve reakcije.

PEDAGOŠKO NASILJE Nedavno je u Engleskoj donesen zakon kojim se omogućuje hapšenje svakoga ko se bavi optužbama protiv kraljevske porodice, pa je tako uhapšen advokat Dejvid Kompan (januar 2014.) nakon što je pred briselskim Sudom pravde pokrenuo proces protiv engleske kraljice i princa Filipa zbog otmice aboridžinske dece iz Kanade.

Internati za siromašnu aboridžinsku decu bili su van zakona, a posle otkrića 28 masovnih grobnica pojavili su se svedoci torture, izgladnjivanja, silovanja, podvođenja dece političarima i policajcima, kao i sprovođenja medicinskih eksperimenata nad štićenicima. U tome su učestvovale kompanije Lilly, Upjohn i Bayer (optužene za učestvovanje u CIA eksperimentima kontrole uma).

Da se uveliko radi na legalizovanju pedofilije, može se zaključiti iz predloga podnetog belgijskom parlamentu da se legalno priznate godine za stupanje u seksualne odnose sa maloletnicima sa 16 godina spuste na 13. Ova izmena bi omogućila puštanje iz zatvora hiljade „nevinih“ pedofila, a nemački zvaničnik Hans Goldsberg kaže da su postojeći zakoni prevaziđeni i ne odgovaraju savremenim shvatanjima o seksualnim slobodama. Amerikanci su u tome otišli dalje, pa je u San Francisku nedavno sklopljen brak između Pola Hornera i njegovog psa, u prisustvu sveštenika, a zakonom je uređeno da ovaj srećni par dobije sve poreske olakšice.

Srbija na evropskom putu pristaje na harmonizaciju svojih propisa sa evropskim vrednostima, pa ne čudi što je u obrazovni sistem ubačeno kukavičje jaje „seksualnog edukovanja“ maloletnika podržano od onih čiji dosijei već pune male crne „prljave“ knjižice. Za sada je samo prof. Brdar izrazio gnušanje nad ovim morbidnim pedagoškim nasiljem, obogaćenim zakonom o pravu deteta da sakrije od roditelja podatke vezane za svoje zdravstveno stanje.

[/restrictedarea]

3 komentara

  1. Interesantna tema. Takvih ontoloških užasa biće sve više.

    Anja iz Beograda

    P.S.
    Mala lingvistička molba – ako je ikako moguće nemojte da pribegavate agresivnoj a nikakvim ozbiljnim naučno-lingvističkim argumentom podržanoj tendenciji ka “ženskarenju” imenica u srpskom. Mi nemamo jasna pravila o derivaciji, naša leksikologija nije kao npr. (latinska i) savremeno-romanska, mada je upravo u tim jezicima tendencija da se imenice za profesije i ostale “nomina agentis” imenice “rodno uravne” to jest da budu muškog roda, jer se (ISPRAVNO, po mom sudu), smatra da je to demokratičnije i neutralnije. Dakle, umesto “borkinje” moglo bi “žene-borci”.

  2. kaliyuga-izopacenost-kraj zapadne zivilizacije-sunce izlazi na istoku !!!

  3. Nakon ovog uvida, zabeležen je masovni prebeg (pogrom?) norvežana u Srbiju i ostale ne-Zapadne zemlje. Hvala Pečatu, možete ugasiti internet.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *