Сунце, море и Сатана

Пише Мара Кнежевић Керн

Хармонизација прописа са европским вредностима подразумева обавезу да деци усадимо свест о томе да су појаве истополних партнера у улози родитеља нормалне

Антрополог Лин Д. Хамилтон студирала је 40 година односе међу слоновима у Африци трагајући за одговором на питање који нагони одређују њихово понашање. Закључак је неочекиван: прва потреба је вода, трећа храна, а друга „тежња и јака потреба да се осећају сигурним у групи“.

Човечанство је велико биолошко стадо а људи кроз живот пролазе мењајући групе у којима се осећају сигурним – породица, обданиште, школа… Млади су тренутно подвргнути глобалном нападу на стубове друштва, с очигледним циљем да им се сруши самопоуздање ради успостављања тоталне контроле. Губитком достојанства, припадности, смисла и безбедности изгубиће се оно што их чини хуманим.

 

ТЕРОР У ИМЕ „РАВНОПРАВНОСТИ“ Норвешки часопис Fyret.NU објавио је делове Извештаја Одбора Европског парламента за права жена и родну равноправност, у којима се предлаже забрана познатих бајки за децу због приказивања традиционалне породице и улоге оца и мајке. „Ове боркиње деле лекције о томе како жена треба да буде приказана на дечјој ТВ, а у име ‚равноправности‘ норвешки ђаци су изложени менталном терору ‚родно неутралног‘ усмеравања, од обавезе да дечаци у обданишту повремено облаче хаљине до одласка код матичара, где су присиљени да глуме обред истополног венчања не би ли се привикли на толерантнији став према геј браковима‘.“

 

Забринуте због могућности да би „индоктриниране“ девојчице могле да жртвују каријеру због породице и одгајања деце (децу треба препустити институцијама?) траже додатне законске регулативе како би мотивисале жене да се окрену грађењу каријере, а на њихову иницијативу је у норвешким обдаништима уведена алтернативна настава. За штампање пропагандног материјала држава је издвојила 150.000 милиона евра, а фондација је подржана са  четири  милиона евра годишње. Међу циљевима је и промовисање хомосексуалности у вртићима у циљу „трансфера знања“ и афирмације „сексуалне разноликости“. У једној од осавремењених бајки, лезбијски пар се удружује са геј паром, да би након унакрсног оплођавања добили децу која ће живети у слози и љубави.

[restrictedarea]

ПЕДОФИЛИЈА КАО ПОЛИТИЧКИ ПРОГРАМ Мађарски председник Виктор Орбан, иницијатор доношења Закона о заштити породице којим се брак дефинише као заједница мушкарца и жене, жестоко је критикован од стране Данијела Кон-Бенедита, вође „Greens/Europian Free Alliance“. Новинар Ј. К. фон Кремпах износи детаље из прошлости овог педофила, наводећи његова сведочења о експериментима спровођеним са децом млађом од шест година. Бенедит се хвалио да је код деце подстицао сексуалне реакције да би својом „педагогијом“ утицао на превазилажење традиционалних моралних норми. За то је, наводно, имао подршку родитеља. Овај политичар данас, у Европском парламенту, промовише педофилију као сопствени политички програм, рушећи „табуе“ о породици и њеним вредностима.

Европу тренутно потресају скандали везани за ланац педофилије. У Северној Ирској је годинама спровођено насиље над децом, у заводу за малолетнике Kincora Boys‘ Home, а чести посетиоци су били припадници МИ5 и чланови енглеске краљевске породице.

У књизи „The Franklin Cover-up“ аутор Џон Декамп је изнео податке о највећем педофилском скандалу у историји САД. Документарни филм снимљен 1994. био је забрањен од стране званичника из Вашингтона како јавност не би сазнала имена снабдевача и корисника „сексуалних услуга“ малолетника присиљених да учествују у оргијама у Белој кући. Декамп је посебно огорчен на медије задужене за прикривање скандала у којем је Буш Млађи кренуо стопама свога оца, ангажујући дечаке да га посећују у Белој кући, а чињеница да су већина републиканаца хомосексуалци говори о политичкој и економској моћи ове „угрожене“ популације.

Свакодневно се пријављује све више сведока из Ирске и Холандије у вези са ритуалним убијањем беба у католичким манастирима, а међу именима саучесника спомиње се Џорџ Сорош, брат белгијског краља, Фрис и холандски премијер. Форензичари су након анализе костура беба, пронађених у канализацији католичког манастира St. Mary‘s Mothers,  закључили да се ради о ритуалним убиствима, а архиепископ Роберт Карлсон је поводом сведочења о силовању малолетника изјавио пред америчким судом да „није био свестан да је силовање деце злочин“ с обзиром на то да се према католичком Канонском праву силовање тако не третира.

 

БЛУД ПОД ПАТРОНАТОМ ВАТИКАНА Бивши министар здравља Велике Британије, лорд Вернер потврдио је да иза ових злочина регистрованих пре три деценије стоје „центри моћи“, а бивши припадник Краљевске војне полиције Мет Тејлор тврди да би морало да се спроведе моментално хапшење премијера Дејвида Камеруна и енглеске краљице.  Међународни суд је у фебруару 2013. започео поступак везан за оптужбе да су принц Филип и краљица криви за нестанак десеторо абориџинске деце из Canadian Kamploops Residential School. Након краљичине посете и заједничког излета, родитељи више нису видели своју децу. На истом суду је бивши папа Рацингер 2013. оптужен за нестанак 50 000 деце канадских староседелаца.

Листа је проширена доказима да су у Аргентини (између 1976. и 1983.) деца несталих политичких затвореника коришћена у сатанистичким ритуалима у оквиру педофилског ланца организованог под патронатом Ватикана. Упркос доказима да су све демократске владе на планети умешане у прикривање ових злочина, новинар Бил Малони се пита „како је могуће да енглеска јавност и даље не реагује на информацију о 10 000 нестале деце годишње у Великој Британији?“

Малони је узео у заштиту једног сведока – жртву – која није хтела да оде у полицију, плашећи се везе полиције и педофилског ланца, да би на основу њених сведочења снимио филм „Сунце, море и Сатана“ о насиљу над децом и убиствима на Квинс Ајленду (Џерси). Ужасни злочини Сиднија Кука, педофила са хомосексуалним склоностима, повезаног са људима из индустрије забаве, полицијским службеницима, лекарима и политичарима, документовани су снимцима направљеним од стране овог преживелог дечака, присиљеног да снима најстрашнија сексуална иживљавања над децом и убиства уживо. Кук је филмове продавао заинтересованима за 30.000 долара, под претпоставком да ће бити након гледања уништени. Са снимцима су упознати чланови парламента и полиција, али је на делу завера ћутања. Малони тврди да се овај дечак својевремено срео и са краљицом, али то сведочење није изазвало никакве реакције.

ПЕДАГОШКО НАСИЉЕ Недавно је у Енглеској донесен закон којим се омогућује хапшење свакога ко се бави оптужбама против краљевске породице, па је тако ухапшен адвокат Дејвид Компан (јануар 2014.) након што је пред бриселским Судом правде покренуо процес против енглеске краљице и принца Филипа због отмице абориџинске деце из Канаде.

Интернати за сиромашну абориџинску децу били су ван закона, а после открића 28 масовних гробница појавили су се сведоци тортуре, изгладњивања, силовања, подвођења деце политичарима и полицајцима, као и спровођења медицинских експеримената над штићеницима. У томе су учествовале компаније Lilly, Upjohn i Bayer (оптужене за учествовање у ЦИА експериментима контроле ума).

Да се увелико ради на легализовању педофилије, може се закључити из предлога поднетог белгијском парламенту да се легално признате године за ступање у сексуалне односе са малолетницима са 16 година спусте на 13. Ова измена би омогућила пуштање из затвора хиљаде „невиних“ педофила, а немачки званичник Ханс Голдсберг каже да су постојећи закони превазиђени и не одговарају савременим схватањима о сексуалним слободама. Американци су у томе отишли даље, па је у Сан Франциску недавно склопљен брак између Пола Хорнера и његовог пса, у присуству свештеника, а законом је уређено да овај срећни пар добије све пореске олакшице.

Србија на европском путу пристаје на хармонизацију својих прописа са европским вредностима, па не чуди што је у образовни систем убачено кукавичје јаје „сексуалног едуковања“ малолетника подржано од оних чији досијеи већ пуне мале црне „прљаве“ књижице. За сада је само проф. Брдар изразио гнушање над овим морбидним педагошким насиљем, обогаћеним законом о праву детета да сакрије од родитеља податке везане за своје здравствено стање.

[/restrictedarea]

3 коментара

  1. Interesantna tema. Takvih ontoloških užasa biće sve više.

    Anja iz Beograda

    P.S.
    Mala lingvistička molba – ako je ikako moguće nemojte da pribegavate agresivnoj a nikakvim ozbiljnim naučno-lingvističkim argumentom podržanoj tendenciji ka “ženskarenju” imenica u srpskom. Mi nemamo jasna pravila o derivaciji, naša leksikologija nije kao npr. (latinska i) savremeno-romanska, mada je upravo u tim jezicima tendencija da se imenice za profesije i ostale “nomina agentis” imenice “rodno uravne” to jest da budu muškog roda, jer se (ISPRAVNO, po mom sudu), smatra da je to demokratičnije i neutralnije. Dakle, umesto “borkinje” moglo bi “žene-borci”.

  2. kaliyuga-izopacenost-kraj zapadne zivilizacije-sunce izlazi na istoku !!!

  3. Nakon ovog uvida, zabeležen je masovni prebeg (pogrom?) norvežana u Srbiju i ostale ne-Zapadne zemlje. Hvala Pečatu, možete ugasiti internet.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *