НИС одобрава попуст за пољопривреднике од пет динара

БEOГРAД – Нафтна индустриjа Србиjе (НИС) jе, у сусрет пролећноj сетви, одобрила попуст за пољопривреднике од пет динара по литру, приликом куповине евро дизела на свим бензинским станицама те компаниjе, саопштио jе НИС.

Реч jе о наjброjниjоj и наjраспрострањениjоj мрежи у Србиjи са више од 330 бензинских станица, коjе послуjу под брендом НИС Петрол и под брендом Газпром.

Сви пољопривредници, физичка лица, предузетници или правна лица коjа имаjу активни статус регистрованог пољопривредног домаћинства или газдинства, могу да купуjу по сниженоj цени дизел евро пет квалитета произведен у Рафинериjи нафте Панчево.

Потребно jе да имаjу активну НИС-ову картицу за пољопривреднике чиjе jе издавање бесплатно.

Tренутно више од 60.000 пољопривредника поседуjе НИС-ову картицу коjу могу да активираjу куповином на свим бензинским станицама. За оне коjи картицу jош немаjу, поступак издавања jе врло jедноставан и бесплатан:

Захтев за издавање и коришћење НИС картице за пољопривреднике се преузима на свим НИС Петрол и Газпром бензинским станицама или на НИС-овом потрошачком саjту на адреси: www.nispetrol.rs/sites/default/files/files/Zahtev Agro%20kartice_nov.pdf

Пољопривредници потом попуњаваjу захтев, коjи заjедно са назначеном документациjом у захтеву, шаљу поштом на адресу: НИС а.д. Нови Сад, Oдељење “Call Center“, Kартица за пољопривреднике, Народног фронта 12, 21000 Нови Сад.

НИС одмах по добиjању захтева проверава документациjу и у року од 14 дана активира НИС картицу за пољопривреднике, након чега jе она спремна за употребу.

Све информациjе у вези са издавањем и коришћењем НИС картице за пољопривреднике се могу добити позивом на броj информативног центра НИС-а 08 0000 8888.

Списак бензинских станица НИС Петрол на коjима се може остварити попуст, налази се на адреси: www.nispetrol.rs/sr/kartica/nis-petrol-mapa-benzinskih-stanica

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *