Vučić: Više sloge, razumevanja, poštovanja

BEOGRAD – Prvi potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić čestitao je danas svim građanima Srbije Novu godinu, uz nadu da će 2014. doneti više sloge, razumevanja i uzajamnog poštovanja, a manje razmirica i loše volje.

“Želim da u narednoj godini svi radimo još više i još napornije, da podižemo jedinu zemlju koji imamo – našu lepu Srbiju, da ne gubimo nadu, koliko god da nam je ponekad teško i koliko god da su veliki izazovi pred nama, već da još snažnije gradimo, stvaramo i napredujemo”, napisao je Vučić u čestitki.

On je građanima poželeo da neguju prijateljstva, da imaju obzira jedni prema drugima, da ih služi dobro zdravlje, kao i da praznike provedu u krugu svojih porodica, u harmoniji i blagostanju.
“Svako dobro i srećna Nova godina”, poručio je Vučić.

2 komentara

  1. Hvala i Vama srećna Nova godina. Želimo Vam puno zdravlja, sreće i da dobijete još dece a da pri tom pomislite nekada i na našu, da ostvarite savez sa Putinom i Rusijom i da nas obradujete ne ulaskom u EU makar i kao prvoaprilskom šalom, da potekne Južni tok i da Vi lično osujetite briselski sporazum, ako može.Želim da se smilujete i da olabavite dizgine, pritegli ste kolane krv će nam poteći.I naravno da smanjite korupciju ako srca imate. Pozdrav još jednom.

  2. Srećna Nova godina luda koja sadrži 300 čuda.Vašom zaslugom lutamo bespućima propale Evrope prevarili ste nas još teže od DS jer smo Vam verovali.Evropski proizvodi ne podležu carini uvozeći nam verovatno GMO bolesno smeće od hrane.Prvi dan Nove jako ste nas obradovali blagosiljajući nove cene.Na svaki način,štitite interes stranih proizvođača.Kada sednete za bogatu trpezu,da li se setite onih,koji nemaju ni deci da priušte pristojan obrok,lišavajući sebe koliko god mogu.Da li ste svesni,našta osuđujete narod Srbije,i to većinu.Pitam Vas,gde je mesto Rusije u Srbiji.Srećna Vam takva Nova 2014g.uživajte u njoj!-Luna.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *