Вучић: Више слоге, разумевања, поштовања

БEOГРAД – Први потпредседник Владе Србиjе Aлександар Вучић честитао jе данас свим грађанима Србиjе Нову годину, уз наду да ће 2014. донети више слоге, разумевања и узаjамног поштовања, а мање размирица и лоше воље.

“Желим да у наредноj години сви радимо jош више и jош напорниjе, да подижемо jедину земљу коjи имамо – нашу лепу Србиjу, да не губимо наду, колико год да нам jе понекад тешко и колико год да су велики изазови пред нама, већ да jош снажниjе градимо, стварамо и напредуjемо”, написао jе Вучић у честитки.

Oн jе грађанима пожелео да негуjу приjатељства, да имаjу обзира jедни према другима, да их служи добро здравље, као и да празнике проведу у кругу своjих породица, у хармониjи и благостању.
“Свако добро и срећна Нова година”, поручио jе Вучић.

2 коментара

  1. слађана

    Хвала и Вама срећна Нова година. Желимо Вам пуно здравља, среће и да добијете још деце а да при том помислите некада и на нашу, да остварите савез са Путином и Русијом и да нас обрадујете не уласком у ЕУ макар и као првоаприлском шалом, да потекне Јужни ток и да Ви лично осујетите бриселски споразум, ако може.Желим да се смилујете и да олабавите дизгине, притегли сте колане крв ће нам потећи.И наравно да смањите корупцију ако срца имате. Поздрав још једном.

  2. Srećna Nova godina luda koja sadrži 300 čuda.Vašom zaslugom lutamo bespućima propale Evrope prevarili ste nas još teže od DS jer smo Vam verovali.Evropski proizvodi ne podležu carini uvozeći nam verovatno GMO bolesno smeće od hrane.Prvi dan Nove jako ste nas obradovali blagosiljajući nove cene.Na svaki način,štitite interes stranih proizvođača.Kada sednete za bogatu trpezu,da li se setite onih,koji nemaju ni deci da priušte pristojan obrok,lišavajući sebe koliko god mogu.Da li ste svesni,našta osuđujete narod Srbije,i to većinu.Pitam Vas,gde je mesto Rusije u Srbiji.Srećna Vam takva Nova 2014g.uživajte u njoj!-Luna.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *