Војислав Коштуница: Нема упорнијег и јачег гласила

Драматичне промене захватиле су Србију последњих шест година, које су довеле у питање и саму будућност Србије. Од када су 2008. године албански сепаратисти једнострано прогласили независност Косова, а српске власти најпре прећутно а затим све отвореније постале саучесник стварања независности Косова, готово да је све од економије па до моралних вредности кренуло наопако у земљи. Распад се осећа и види на сваком кораку. Другачије и не може бити када се изневери Србија и када Косово као главу земље изручимо странцима.
Нема упорнијег и јачег гласила од „Печата“ које је у ових шест година било верније Србији и њеним националним и државним интересима. Три стотине бројева сведоче о непрестаној борби за истину и сведоче о свакодневном растакању земље. „Печат“ није устукнуо и није прећутао ниједну велику тему са којом се суочила Србија. Ни одрицање од Косова, ни прављење од Војводине државе у држави, ни економски и социјални слом, ни непрестане покушаје за промену историјске свести народа, ни тровање народа генетски модификованом храном, ни наметање параде поноса као највишег демократског принципа. Три стотине бројева „Печата“ служе на част његовој редакцији и њеном уреднику. Сигуран сам да ће „Печат“ наставити да осветљава путеве и беспућа пред којима се Србија налази и да ће одиграти велику улогу коју је преузео на себе. Срдачно честитам редакцији овај значајни јубилеј.

Један коментар

  1. Koštunice, Dačić ti priprema hapšenje ?
    Kaže da si potpisom energetskog sporazuma sa Rusijom /vidi ti njega/ napravio izdaju državnih ineresa.
    Kako onda nazvati ovo što je on napravio u Briselu /predaja KIM i pride što još ide !?/, za što će dobiti Nobela ?
    Koja je to izdaja kad ga golicaju Nobelom ?
    Ima li kraja svemu što će taj uraditi da ga ne diraju za poslove sa Šarićem i bratijom, o koferčetu nećemo jer to sada sitan beznačajan lopovluk.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *