VOJISLAV KOŠTUNICA: NOVA VLADA ĆE DESTABILIZOVATI ZEMLJU, IZBORI REŠENJE

Program nove Vlade predstavlja pouzdan dokaz da će rekonstruisana Vlada potpuno destabilizovati zemlju, nastaviti politiku razbijanja Srbije i ekonomskog pustošenja države, izjavio je danas predsednik Demokratske stranke Srbije  Vojislav Koštunica.

„Nova Vlada namerava da nastavi staru politiku poniznog potčinjavanja Srbije Evropskoj uniji , kao i sprovođenja pritivustavnog i antidržavnog briselskog sporazuma i podržavanje antisrpkih kosovskih izbora“, ocenio je Koštunica..

Nova vlast, kako je naveo, namerava da nastavi staru ekonomsku politiku koja će dovesti do potpunog sloma zemlje, a stupanje na snagu Sporazuma Srbije i EU o stabilizaciji i pridruživanju (SSP) predstavljaće razoran udarac za srpsku privredu.

„Nova, preobučena Vlada sa starom politikom predstavlja kobnu pretnju za Srbiju, i građani Srbije su postali taoci politike za koju Srbija nije glasala na izborima“, smatra Koštunica.

On je rekao da Vlada u ovom trenutku i za sada ima većinu u Skupštini za sprovođenje ove naopake politike i zemlja će veoma skupo da plati postojanje ovakve vlasti sve dok se Srbija ne izbori za politiku koja će pre svega voditi računa o svojim nacionalnim i ekonomskim interesima.

„To je moguće samo sa vanrednim izborima koji bi omogućili sprovođenje politike neutralnosti“, istakao je predsednik DSS.

http://dss.rs

Jedan komentar

  1. Ovo se izborima ne resava.Bogati su uvek bili bogati i pohlepni i sve su cinili da tako i ostane, pa zar ce izborima da dozvole da im otmete pare i vlast? Malo sutra. Prenemaganje po medijima je samo foliranje,a najgori su oni koji nemaju tradiciju da budu bogati pa kada se docepaju vlasti teze im ju je oteti nego golim rukama udaviti zvecarku.Ceda Jovanovic, ko je bio pre, a ko je sad, Djelic, Vucic, Toma … Ovi poslednji mogu da udju u anale srpske istorije kako doci na vlast kumu preko grbace.Ja sam gradjanin ove drzave i imam drzavu samo kada treba da platim porez i namete ali ako pozelim nesto vise tu su strucnjaci da me opstruiraju i cak i ovaj komentar koji nema nikakvu pozadinu osim gole istine, mogu da pretstave i ovako i onako, a to je sve zato sto smo prihvatili da igramo po njihovim pravilima.Kome trebaju i izbori i politicari? Zar smo mi toliko glupi da mozemo da radimo i zaradimo ali ne umemo da raspolazemo parama i resursima? Kako da ne. Rak se ne leci tako sto se prekrije puderom, vec se uzme skalper i otstrani tumorom zahvaceno tkivo.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *