ВОЈИСЛАВ КОШТУНИЦА: НОВА ВЛАДА ЋЕ ДЕСТАБИЛИЗОВАТИ ЗЕМЉУ, ИЗБОРИ РЕШЕЊЕ

Програм нове Владе представља поуздан доказ да ће реконструисана Влада потпуно дестабилизовати земљу, наставити политику разбијања Србије и економског пустошења државе, изјавио је данас председник Демократске странке Србије  Војислав Коштуница.

„Нова Влада намерава да настави стару политику понизног потчињавања Србије Европској унији , као и спровођења притивуставног и антидржавног бриселског споразума и подржавање антисрпких косовских избора“, оценио је Коштуница..

Нова власт, како је навео, намерава да настави стару економску политику која ће довести до потпуног слома земље, а ступање на снагу Споразума Србије и ЕУ о стабилизацији и придруживању (ССП) представљаће разоран ударац за српску привреду.

„Нова, преобучена Влада са старом политиком представља кобну претњу за Србију, и грађани Србије су постали таоци политике за коју Србија није гласала на изборима“, сматра Коштуница.

Он је рекао да Влада у овом тренутку и за сада има већину у Скупштини за спровођење ове наопаке политике и земља ће веома скупо да плати постојање овакве власти све док се Србија не избори за политику која ће пре свега водити рачуна о својим националним и економским интересима.

„То је могуће само са ванредним изборима који би омогућили спровођење политике неутралности“, истакао је председник ДСС.

http://dss.rs

Један коментар

  1. Ovo se izborima ne resava.Bogati su uvek bili bogati i pohlepni i sve su cinili da tako i ostane, pa zar ce izborima da dozvole da im otmete pare i vlast? Malo sutra. Prenemaganje po medijima je samo foliranje,a najgori su oni koji nemaju tradiciju da budu bogati pa kada se docepaju vlasti teze im ju je oteti nego golim rukama udaviti zvecarku.Ceda Jovanovic, ko je bio pre, a ko je sad, Djelic, Vucic, Toma … Ovi poslednji mogu da udju u anale srpske istorije kako doci na vlast kumu preko grbace.Ja sam gradjanin ove drzave i imam drzavu samo kada treba da platim porez i namete ali ako pozelim nesto vise tu su strucnjaci da me opstruiraju i cak i ovaj komentar koji nema nikakvu pozadinu osim gole istine, mogu da pretstave i ovako i onako, a to je sve zato sto smo prihvatili da igramo po njihovim pravilima.Kome trebaju i izbori i politicari? Zar smo mi toliko glupi da mozemo da radimo i zaradimo ali ne umemo da raspolazemo parama i resursima? Kako da ne. Rak se ne leci tako sto se prekrije puderom, vec se uzme skalper i otstrani tumorom zahvaceno tkivo.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *