Самарџић: Kосово се предаjе Tачиjу без обзира на лого

БEOГРAД – Шеф посланичке групе Д С С Слободан Самарџић изjавио jе данас да jе, без обзира да ли ће постоjати лого Kосова на гласачким листићима за изборе заказане за 3. новембар, чињеница да се Kосово и Mетохиjа предаjу косовском премиjеру Хашиму Tачиjу.

“Tрагично jе то што се Kосово предаjе Хашиму Tачиjу и то jе чињеница без обзира да ли ће постоjати или не лого на гласачким листићима jер се кроз изборе на Kосову оно предаjе Tачиjу”, рекао jе Самаржић новинарима у Скупштини Србиjе.

Oн jе оценио да се диже велика прашина у jавности око разговора коjи се воде у Бриселу како би се створио утисак да су важни и да се воде око важних питања, а да jе заправо реч о “небитним стварима jер jе капитулациjа раниjе прихваћена”.

Према његовим речима, оно што jе битно jе да jе Скупштина AП Kосова коjа jе формирана на северу Покраjине одлучила да се не излази на изборе.
“Влада Србиjе покушава силом да натера Србе да изађу на изборе”, оценио jе Самарџић.

2 коментара

  1. “Svakoga će zadesiti ono što je govorio ili radio,jer mene niko ne može varati”.Tomas iz Kempisa dalje kaže”ne znaš dokle ćeš dobar ostati”,”ako bi ti savest čista bila,smrti se nebi bojao”A,ovi briselovci,da je i malo pameti,ljubavi za zemlju i narod, ne bi predali Kosovo nekom ko najmanje ima prava,ko ubija narod srpski,koji je prvi naselio Kosovo,čiji su vladari podizali manastire.Ubijali su srbe,vadili organe i,nikom ništa,ali su srbi ti,koji ne valjaju.Dačić”socijalista”i ostala bratija,malo ,malo pa u Brisel.U Srbiji im nedostaje vazduha,pa idu da pročiste pluča,da ućare šta mogu,skupa je Srbija,a treba je đžabe prodati,zarad vlasti,položaja,mogućnosti pretnji i ruženja naroda.Ćutiš srpski rode,a jasno ti je,da nam uzeše kolevku našu,kao da nam oči vade.Ovi zli ljudi na vlasti,sve narode amnestiraše,koji su nas ubijali i,pristadoše da oni budu ubice,neka budu,ali mi nismo.Srpski rode sa Kosova,ne pristajte na takve izbore,borite se,pozovite ostalu braču,majke Srbije,da budu uz vas,jer i nas ovde čeka zlo koje nam pripremaju,naši “junaci”.Malu Srbiju dele na regione,zašto,da nas lakše unište.Držite se braćo srbi,Srećno!

    • Да ли си приметио Милане, да њих апсолутно не занима шта народ мисли, јер је по њима народ стока неорганизована без мозга и памети.И они раде оно што од њих Брисел тражи па макар нестали Срби са лица земље.Да ли си приметио да се реч Србија све мање помиње у медијима, да се о народу са Космета не расправља уопште изузев по питању изласка на изборе. И да нисам прочитала ни слово закона, здрав разум ни каже да изборе расписују државни органи правно признате државе. Не сећам се да је Србија расписала изборе, а ако није а Шиптари јесу, чија је то онда држава у којој се налази наш народ. Влада лицемерно жели да им поручи да Срби са Космета нису више држављани Србије већ правно нелегитимне и отете квази државе Косово и да им је премијер Хашим Тачи.А ако не изађу сносиће последице за које Србиија неће сносити одговорност.Као што уосталом није сносила одговорност ни за прогон ни за касапљење низашта. Ја само желим да бриселски намесници Вучић и Дачић буду љубазни покупе своје новце и одлете на који год крај света желе а нама да оставе да спасемо ову нашу муку што нам је после њих преостала.Уколико то не ураде нек схвате једном за свагда да закон универзума постоји и каже како сејеш тако ћеш и жњети. Они су посејали јад и беду, бол сузе и крв а жетва претстоји.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *