УДАРИЛИ СМО У ЗИД

БЕОГРАД, 15. март 2013. (ФоНет) – Кетрин Ештон сада мора да процени да ли постоји било каква могућност да дођемо до договора, изјавио је за Новости премијер Србије Ивица Дачић и додао да он засад не види ту могућност. Плашим се да смо ударили у зид, али не кривицом Србије, која је у потпуности опредељена за наставак преговора и проналажење решења, истакао је Дачић. Упитан колико је реална опција да Србија одустане од даљег преговарачког процеса, Дачић је одговорио да дијалог треба наставити и да ту став и спремност Србије нису спорни. Али, и даље над нама виси суштински проблем – надлежности заједнице српских општина, констатовао је он. Дачић је рекао и да је без обзира на то што је можда у јавности стечен утисак да се разликује његов и став председника Томислава Николића, “нема сумње да је државна делегација потпуно јединствена и да сигурно нема слабих карика у ланцу нашег руководства”. “Тај састанак је заиста био конструктиван. Јесте направљен одређени напредак, и на то је мислио председник Николић, али још смо далеко од договора које би прихватиле обе стране. И даље је проблем Приштина, која не прихвата да Заједница има било која извршна овлашћења. Зато сада све зависи од њих”, нагласио је Дачић. Али, према његовој оцени, Приштина ће тешко попустити јер има подршку Вашингтона. Дачић је рекао и да се о реконструкцији владе још није разговарано са и коалиционим партнерима. “Са Александром Вучићем сам се начелно договорио да се то питање размотри наредних недеља, јер сада имамо ове друге важне теме које треба да заокружимо. Тако да засад ниједно име није помињано, а што се СПС тиче, ми смо увек спремни да проценимо и оценимо рад наших министара”, објаснио је он.


4 коментара

  1. Blagos nama kada imamo toliko BISTROG premijera. Uspjelo mu je da otkrije da je WASINGTON “iza PRISTINE”, iako nije spomenuo, on smatra da je EUROPSKA UNIJA —NEUTRALNA. Njemu i Tomi RUSIJA nije potrebna,jos gore- RUSIJA im smeta………pitam se samo – za koga rade, jasno je jedino da rade protiv SRBIJE1!!!!!!

  2. Dacicu…sve ste ucinili da “Kosovo nije Srbija”…
    zurilo ti se mesecima…nije bilo sile da te zaustave…ko god bi pisnuo,NEMILOSRDNO SI MU ODBRUSIO!!!
    Patrijarhu si u brk skresao da Kosovo ne mozemo zadrzati…
    sada kada je NAJVAZNIJE…ti u autorskom tekstu,dakle,ne uz vermut i muziku,pa i ako nesto lupis,nego PISMENO,u autorskom tekstu,
    kazes “Kosovo nije Srbija,NEMOJ DA SE LAZEMO”…ROITERS je objavio da “Kosovo NIJE Srbija”,iz TVOGA pera…koje si zestoko naostrio…sve ostalo je nebitno…ROITERS NE VOLI DA LAZE PLANETU
    …preneo je izjavu predsednika srpske Vlade Ivice Dacica…
    …ko je udario u zid…vec ste pristali…nema zida…ceka FALKON…”prvo frustuk,onda na put”…jer nema JELOVNIKA…vec DOKUMENTA PRAVA…i dole mesto za PARAF…pa PECAT,za istoriju!!!

    Dacicu…ne smes izdati u Briselu…Dzilasa,i ostale,od Bila saksofoniste do Dzoa bageriste…ceremonija se sprema…DS (u raspadu)vec daje “podrsku Vladi(u raspadu) u vezi Kosova”…ustavni Zakon ce se izglasati “ogromnom vecinom”…Beko se nudi za Premijera…vec se formira red za TVOG NASLEDNIKA…HA,HA,HA…svi vide,ti ne vidis…ZAR JE MOGUCE???

  3. A kad budes stajao ispred zida, zajedno sa Vucicem, Nikolicem, Tadicem… a ispred vas bude stajao streljacki stroj…Ne bi bilo lose da malo razmislite i o tome gospodo!Doci ce i to vreme!

  4. Dacic i Vucic ce uci u istoriju srpskog naroda kao izdajice i veoma stetni politicari koji su lukavim obmanama drzali narod u uverenju da rade nesto za dobrobit Srbije, a ustvari su veoma disciplinovano i poslusno saradjivali sa stranim nalogodavcima u nameri da Kosovo otcepe od Srbije.To ce im svakako poci za rukom, jer im se niko ne suprostavlja.Za sada !

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *