Легија части у рукама мафије

Пише МАРА КНЕЖЕВИЋ КЕРН

Предстојећи  биотерористички напад генетски модификованим вирусом грипа прво би био изведен над становништвом САД-а, а оптужница Џејн Бургермастер обухвата доказе о умешаности Барака Обаме у „развијању, производњи и нагомилавању материјала за израду вакцина, у сврху елиминације људске популације“

На прагу смо сезоне маркетиншког поигравања с нервима и савешћу(нашим), засути медијском мантром: вакцина или смрт. Званичници тврде да су вакцине безбедне и ефикасне, али је истина много компликованија, кажу аутори књиге „Епидемија вакцина“ – Луиза Хабакус и Мери Холанд. „Лекари не желе да вам кажу да је вакцинација озбиљна медицинска интервенција која носи бројне ризике, укључујући и смрт“, упозоравају аутори, а аустријска новинарка Џејн Бургермастер, као што је већ писано, поднела је кривичну пријаву против произвођача вакцина „Бакстер“, као и низа саучесника у „биотерористичком“ нападу на становништво Европе.
Сем „Бакстера“, оптужени су и Светска здравствена организација, УН, као и владе неколико европских земаља. Иако је компанија признала „грешку“, надлежни нису спровели истрагу до краја, а „Бакстеру“ је у међувремену указано поверење да ове сезоне настави са развијањем вакцине против вируса „А“.

НАМЕРНО ИЗАЗИВАЊЕ ПАНДЕМИЈЕ Реч је о акциденту из 2009, када су из „Бакстерових“ производних погона у Ортху (биобезбедносни ниво 3) изашла 72 кг контаминиране сезонске вакцине, помешане са смртоносним вирусом птичјег грипа, да би биле испоручене у 16 лабораторија, лоцираних у четири земље ЕУ. „Грешка“ је случајно откривена у једној чешкој лабораторији, када су угинуле ласице на којима је вакцина тестирана. Техничари су одмах обавестили надлежне да материјал садржи два жива вируса грипа: један је уобичајен сезонски бренд, веома заразан, али са леталитетом испод један одсто, а други има ограничен потенцијал за ширење, али је смртоносан у 60 одсто случајева. Ова комбинација даје изузетно преносив вирус, и изузетно смртоносан, а толика количина опасне супстанце могла је да усмрти велики број становника земаља којима је намењена.
Бургермастер подсећа да је свињски грип „хибрид, састављен од дела свињског, људског и птичјег грипа“ и да је његов настанак могућ само у лабораторији. После прозивке у парламенту, аустријски министар здравља Алоиз Стогер изјавио је да се ради о „прекршају ветеринарских правила“, што говори о намерном прикривању стварних мотива. То је, према тврдњама Бургермастерове, „намерно изазивање пандемије, увођење ванредног стања и принудна масовна вакцинација вакцинама контаминираним разним болестима“, као што се десило у Пољској 2008. када је „Новартисова“ вакцина убила 21 бескућника.
Поред тужбе против Baxtera i Avir Green Hills Biotechnology (истражни поступак у току), Џејн је тужила WHO и Baxter за инцидент кад је контејнер свињског грипа експлодирао у возу у Швајцарској. У оптужници су докази да група предузетника, повезаних са интернационалним банкарским лобијем, контролише WHO, УН и НАТО, а предстојећи биотерористички напад генетски модификованим вирусом грипа прво би био изведен над становништвом САД-а. Оптужница обухвата доказе о умешаности Барака Обаме у „развијању, производњи и нагомилавању материјала за израду вакцина, у сврху елиминације људске популације“. Џејн у тужби тврди да су се „оптужени удружили са фармацеутском кућом ‚Бакстер‘ и ‚Новартис‘, ради пуштања у оптицај смртоносних биолошких агенаса… како би створили повод за спровођење програма масовне вакцинације. Не постоји могућност да у једној од најбезбеднијих лабораторија у свету дође до случајног мешања толике количине патогених организама са обичним вирусом грипа, и да тај контингент изађе из фабрике непримећен.“

„ШИРЕЊЕ ТЕОРИЈЕ ЗАВЕРЕ“ Аустријски суд на ове аргументе реагује тако што покушава да је оптужи за „узнемиравање јавности ширењем теорије завере“. Ово за сада није прошло, али су методе преузете из периода нацистичке Немачке биле довољан сигнал за упозорење овој храброј жени да донесе одлуку о напуштању Аустрије. Она је у септембру 2012. објавила чланак некролог аустријској држави, цитирајући речи канцелара Kurta Schusschniga из 1938. године: „Нека Бог штити Аустрију“.
Судећи по реакцијама јавности, Џејн Бургермастер није узалуд жртвовала егзистенцију супротставивши се једном од најмоћнијих лобија: у Француској је број људи спремних да приме сезонску вакцину са 65 одсто опао на 39 одсто, чему је допринело и објављивање „смртоносног пандемичног сценарија“ Фондације „Рокфелер“, изложен на сајту: http://www.rockefellerfoundation.org/uploads/files/bba493f7-cc97-4da3-add6-3deb007cc719.pdf
Шпанци су 9. октобра 2012. покренули петицију против увођења у праксу вакцинисања ХПВ вакцином Гардасил и Церварикс (наводна превентива против канцера). Петицијом се, сем мораторијума, захтева и ангажовање државе на прибављању средстава за компензацију жртава вакцинације. Акција се води од 2009, када је сакупљено десет хиљада потписа, што није било довољно да се ова вакцина избаци из програма. Иако се у међувремену повећао број жртава међу младим девојкама, држава намерава да уведе обавезу вакцинисања дечака.
Олимпијске игре у Лондону биле су позорница иза које су се одигравале игре у сенци, са разрађеним сценаријем за изазивање епидемије ради проглашавања пандемије и увођења обавезне масовне вакцинације. Овај нацистички сценарио би – сем огромне зараде – уз помоћ смртоносног коктела омогућио и решење питања „вишка популације“. Додатну логистику и кредибилитет актерима овог злочина дали су у мају 2012. британска краљица Елизабета и принц Чарлс, доделивши витешку титулу произвођачу пандемрикса, како би опремљени угледом краљевског печата започели „витешку борбу“ са епидемијом и инсценираним биотерористичким нападом.
Европљани се на срећу буде, па су швајцарски активисти већ у јулу сакупили потребних 50.000 потписа, не би ли натерали владу да се о вакцинама одлучује путем референдума.

ЦРВЕНА ЛИСТА ЗА НЕПРИЈАТЕЉЕ Американци нису били у прилици да одлучују о присилној вакцинацији, па је влада неометано потписала три нова уговора у сврху „биолошке одбране САД-а“, међу којима је и производња пандемичких вакцина, што потврђује да вакцине спадају у категорију биолошког оружја. Многи се питају да ли је преко 800 ФЕМА кампова, изграђених широм Америке и снабдевених са милион пластичних мртвачких ковчега (довољно великих за четири тела), намењено за жртве планиране епидемије? Војници повратници из Ирака свакодневно размењују искуства на Интернету, износећи детаље о вежбама „чишћења“ и спровођења рација током обуке у САД-у, уз испуњавање тестова о психолошкој спремности да, под одређеним околностима, пуцају у своје сународнике, укључујући пријатеље и чланове породице.
Ран Клифорд је објавио текст под насловом „Америко! Буди заиста уплашена“, упозоравајући на сличност војног закона „Martial law“ са законима нацистичке Немачке, а ФЕМА кампове са концентрационим логорима: „Црвена листа је за непријатеље Новог светског поретка. Њих је, без судског налога, дозвољено хапсити и проследити у кампове ради спровођења егзекуције, а односи се на људе са лидерским способностима или јавно експониране. На плавој листи су такође непријатељи Новог светског поретка, али не морају бити лидери. Они после изгласавања Martial law могу бити спроведени у камп ради ‚репрограмирања‘, а преживели би били коришћени као бесплатна радна снага.“ Клифорд тврди да су свештеници такође инструирани да подучавају паству послушности, ради лакшег спровођења Martial law, уз спровођење рација, напада на приватне поседе, вакцинације и принудног расељавања. Стоваришта са ковчезима су смештена у близини Америчког центра за контролу болести, што додатно поткрепљује Клифордове сумње.
Федерална влада је инвестирала преко 400 милиона долара за развој вакцина, уложивши их у компаније: „Новартис“, „Лонза“, „Глаксо Смит Клајн“ и многе друге. Још страшније је сазнање да је биотекс компанија „ProdiGene“ (чији су руководиоци у затвору) контаминирала храну „биофармацеутским“ усевима који су имали фармацеутске компоненте везане за АИДС, дијабетес и дијареју… И све се то догодило „случајно“!
Џејн Бургермастер завршава опроштај од родне Аустрије следећим упозорењем: „Превише људи подсећа на Адолфа Хитлера, иако нису психопате као он; они живе свој мали живот заглибљени у ‚вољи за моћ‘ и привучени новцем, ласкајући себи да припадају супериорном соју… У време најжешћег нацистичког терора Claus von Stauffenber је покушао да убије Адолфа Хитлера, а на другој страни су биле удружене компаније ‚Ротшилд῾ и ‚Рокфелер‘; сценарио се понавља у виду изазивања масовних епидемија преко вакцина и ратова покренутих с измишљеним поводом. Све је то могуће зато што превише људи одбија да преузме одговорност.“

Један коментар

  1. MIslim da ce politicari prvi primiti ovu vakcinu pred kamerama a potom podeliti narodu. Naravno oni uvek primaju laznu vakcinu jer u spricevima je obicna aqua redestilata.
    CAo i pazi se narode

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *