10. septembar – DS kupuje novosadske poslanike za 50.000 evra?!

Gradski odbor Srpskog pokreta obnove (SPO) saopštio je danas da je u Novom Sadu poslednjih dana u toku “lov na glave odbornika nove skupštinske većine”. Kako se navodi, pojedini predstavnici još uvek aktuelne gradske vlasti ponudili su 20.000 evra svakome ko “ubedi” ili na bilo koji drugi način privoli nekoga od 42 odbornika nove većine da se ne pojavi na vanrednoj sednici Skupštine grada 12. septembra, za šta na raspolaganju imaju dodatnih 50.000 evra.
“Poražavajuća je činjenica da kao posledicu toga danas čitav ešalon drugorazrednih novosadskih biznismena u svojim mobilnim telefonima poseduje imena, prezimena i fotografije odbornika Skupštine grada”, piše u saopštenju.
SPO je ocenio da je na nadležnim istražnim organima da utvrde da li iza ovih radnji stoji odlazeći gradonačelnik Igor Pavličić.
“Sasvim je sigurno da svojim odbijanjem da podnese ostavku i izjavama o tome kako je ‘tajno glasanje uvek neizvesno’ doprinosi stvaranju atmosfere koja pogoduje organizatorima”, ocenio je SPO.
Odbornik SPO Vojin Malešev, za koga je predsednik Gradskog odbora SNS Miloš Vučević rekao da mu je ponuđeno 50.000 evra da ne dođe na predstojeću sednicu novosadskog parlamenta, rekao je da nepristojne ponude ni na koji način neće uticati na njegove odluke.
“Nepristojne ponude kojima smo svakodnevno obasuti ni na koji način neće uticati na moju odlučnost da istrajemo u borbi za promene u Novom Sadu”, rekao je Malešev, a navedeno je u saopštenju.

Izvor Tanjug

2 komentara

  1. Žuti Kartel ima trzaje kao kobila kada crkava,verovati je da kopito neće pogoditi cilj.Bodrumaši,Bodrumaši lepo je bilo u Bodrumu
    i brčkati se moru,a sirotinja raja pere noge u lavoru stara pesma
    uvek aktuelna naročito sada kada ostavljate vlast i slast prazne
    KASE I AMBARA.

  2. ZUTI JANJICARI PRO-SRPSKI OLOS DOSELJENICKI…NISTE ODRADILI PARE KOJE STE DOBILI OD VASIH PLACENIKA –SATANISTA PROKLETIH,PA SAD OZIVLJAVATE MRTVACA ZVANI—DS STRANKA ZUTIH PACOVA….IZDAJNICI SRBIJE I NJENIH JUNAKA MUCENIKA POGIBLIH ZA SVOJU ZEMLJU I VERU…OLOSU BEZBOZNI…ZATVOR ILI SIKTER OLOSU IZ SRBIJE NE POGANITE ZEMLJU SRPSKU—DOSTA JE BILO.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *