10. септембар – ДС купује новосадске посланике за 50.000 евра?!

Градски одбор Српског покрета обнове (СПО) саопштио је данас да је у Новом Саду последњих дана у току “лов на главе одборника нове скупштинске већине”. Како се наводи, поједини представници још увек актуелне градске власти понудили су 20.000 евра свакоме ко “убеди” или на било који други начин приволи некога од 42 одборника нове већине да се не појави на ванредној седници Скупштине града 12. септембра, за шта на располагању имају додатних 50.000 евра.
“Поражавајућа је чињеница да као последицу тога данас читав ешалон другоразредних новосадских бизнисмена у својим мобилним телефонима поседује имена, презимена и фотографије одборника Скупштине града”, пише у саопштењу.
СПО је оценио да је на надлежним истражним органима да утврде да ли иза ових радњи стоји одлазећи градоначелник Игор Павличић.
“Сасвим је сигурно да својим одбијањем да поднесе оставку и изјавама о томе како је ‘тајно гласање увек неизвесно’ доприноси стварању атмосфере која погодује организаторима”, оценио је СПО.
Одборник СПО Војин Малешев, за кога је председник Градског одбора СНС Милош Вучевић рекао да му је понуђено 50.000 евра да не дође на предстојећу седницу новосадског парламента, рекао је да непристојне понуде ни на који начин неће утицати на његове одлуке.
“Непристојне понуде којима смо свакодневно обасути ни на који начин неће утицати на моју одлучност да истрајемо у борби за промене у Новом Саду”, рекао је Малешев, а наведено је у саопштењу.

Извор Танјуг

2 коментара

  1. РАДОСЛАВ

    Жути Картел има трзаје као кобила када цркава,веровати је да копито неће погодити циљ.Бодрумаши,Бодрумаши лепо је било у Бодруму
    и брчкати се мору,а сиротиња раја пере ноге у лавору стара песма
    увек актуелна нарочито сада када остављате власт и сласт празне
    КАСЕ И АМБАРА.

  2. ZUTI JANJICARI PRO-SRPSKI OLOS DOSELJENICKI…NISTE ODRADILI PARE KOJE STE DOBILI OD VASIH PLACENIKA –SATANISTA PROKLETIH,PA SAD OZIVLJAVATE MRTVACA ZVANI—DS STRANKA ZUTIH PACOVA….IZDAJNICI SRBIJE I NJENIH JUNAKA MUCENIKA POGIBLIH ZA SVOJU ZEMLJU I VERU…OLOSU BEZBOZNI…ZATVOR ILI SIKTER OLOSU IZ SRBIJE NE POGANITE ZEMLJU SRPSKU—DOSTA JE BILO.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *