01. август – СНС одговара Чанку: лицемерним изјавама обмањује јавност

Поводом лицемерних навода о некаквом прогону политичких неистомишљеника, којима Ненад Чанак покушава да још једном обмане страну и домаћу јавност, Српска напредна странка указује да је једини прогон политичких неистомишљеника у овом веку у Србији вршен искључиво под пропалим режимом Ненада Чанка и његових саучесника са листе „Избор за бољи живот“- Борис Тадић.

Ненад Чанак и његови саучесници из бившег режима, зарад сопствених и зарад ускостраначких интереса, извршили су у нашој држави катастрофалну, партијску реформу правосуђа, одговорни су за спорне приватизације, за процват корупције и криминала у Србији, за суноврат животног стандарда становника, што је све нанело огромну штету нашој земљи, ојадило грађане и привреду и успорило Србију на њеном путу ка Европској унији.

Сада, када се спроводи воља грађана Србије, који су на изборима јасно дали свима до знања да им је доста било махинација Ненада Чанка и његових саучесника из Демократске странке, Ненад Чанак покушава још једном да обмане домаћу и међународну јавност.

Српска напредна странка разуме страх Ненада Чанка и његових саучесника из бившег режима због промена, које ће их оставити без бројних привилегија на које су навикли, али које ће од Србије напокон створити правну и праведну државу. Тај страх сигурно проистиче и из тога, што Ненад Чанак најбоље зна за шта је све био одговоран у претходном периоду. За Српску напредну странку једино мерило је закон. Нико неће бити изнад закона, за шта нова Влада има апсолутну подршку свих релевантних међународних политичких фактора.

 

СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ

СРПСКЕ НАПРЕДНЕ СТРАНКЕ

Извор: http://sns.org.rs

2 коментара

  1. Taj tip je mnogo jada zadao narodu a štete nevidjeno.Interesantno je da je on uvek u pravu i da on sve zna najbolje.Kako je on pretio vešanjem nezna se šta će biti sa njim,ali vidiš on i dalje preti ,ima on jako obezbedjenje iz inostranstva,a politiku ne napušta jer se tu najviše zaradjuje a kad bi Vojvodina postala republika on bi je priključio Natou pa posle Madjarskoj.Ja nezna ko će njega sklonit sa političke pozornice Srbije.

  2. masni VEPAR-PRODANI…………..

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *