16. jul – Šarić preti smrću državnim funkcionerima

BEOGRAD  – Odbegli narko – bos Darko Šarić ponudio je nagradu od 10 miliona evra za ubistvo šestoro najviših državnih funkcionera koje je optužio za krah svoje narko – imperije, piše današnji „Pres“.

List saznaje da se na spisku, koji je jedna zapadnoevropska obaveštajna služba prošle nedelje dostavila BIA, nalaze bivši predsednik Srbije Boris Tadić, njegov šef kabineta i predsednik Biroa za koordinaciju Saveta za nacionalnu bezbednost Miodrag Rakić, ministar unutrašnjih poslova i mandatar za sastav nove vlade Ivica Dačić, šef BIA Saša Vukadinović, tužilac za borbu protiv organizovanog kriminala Miljko Radisavljević i ministraka pravde Snežana Malović.

Vest je stigla iz jedne od najboljih evropskih obaveštajnih službi i ne dovodi se u pitanje, a sa sadržinom poruke upoznat je i novi predsednik Srbije Tomislav Niklić i njegov kabinet, piše Pres.

U Nikolićevom kabinetu je rečeno da su u više navrata upozoravali na ozbiljnu opasnost koja preti Tadiću i ljudima koji su se u prošloj vladi borili protiv organizovanog kriminala.

„Pokrenute su istrage, ali detalje o informacijama koje smo dobili ne možemo otkrivati, osim da smo do njih došli preko svojih kanala“, rečeno je u kabinetu, uz isticanje da „Nikolić neće dozvoliti da se pitanje Tadićeve, ali ni bezbednosti ostalih ljudi koji su radili u timu za borbu protiv organizovanog kriminala dovede u pitanje“.

Izvor: Tanjug

Jedan komentar

  1. Prosto za ne poverovati.Mene ovaj naslov iritira jer je dvoličan i licemeran i neću da ga komentarišem jer je svima jasno da je čista budalaština.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *