16. јул – Шарић прети смрћу државним функционерима

БЕОГРАД  – Одбегли нарко – бос Дарко Шарић понудио је награду од 10 милиона евра за убиство шесторо највиших државних функционера које је оптужио за крах своје нарко – империје, пише данашњи „Прес“.

Лист сазнаје да се на списку, који је једна западноевропска обавештајна служба прошле недеље доставила БИА, налазе бивши председник Србије Борис Тадић, његов шеф кабинета и председник Бироа за координацију Савета за националну безбедност Миодраг Ракић, министар унутрашњих послова и мандатар за састав нове владе Ивица Дачић, шеф БИА Саша Вукадиновић, тужилац за борбу против организованог криминала Миљко Радисављевић и министрака правде Снежана Маловић.

Вест је стигла из једне од најбољих европских обавештајних служби и не доводи се у питање, а са садржином поруке упознат је и нови председник Србије Томислав Никлић и његов кабинет, пише Прес.

У Николићевом кабинету је речено да су у више наврата упозоравали на озбиљну опасност која прети Тадићу и људима који су се у прошлој влади борили против организованог криминала.

„Покренуте су истраге, али детаље о информацијама које смо добили не можемо откривати, осим да смо до њих дошли преко својих канала“, речено је у кабинету, уз истицање да „Николић неће дозволити да се питање Тадићеве, али ни безбедности осталих људи који су радили у тиму за борбу против организованог криминала доведе у питање“.

Извор: Танјуг

Један коментар

  1. Prosto za ne poverovati.Mene ovaj naslov iritira jer je dvoličan i licemeran i neću da ga komentarišem jer je svima jasno da je čista budalaština.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *