28. јун – Коштуници орден Републике Српске

БАЊАЛУКА, 28. јуна 2012. (Бета) – Председник Републике Српске Милорад Додик одликовао је у четвртак у Бањалуци лидера Демократске странке Србије (ДСС) и бившег премијера Србије Војислава Коштуницу и шефа представништва Републике Српске у Израелу Ариа Ливнеа орденом Републике Српске на ленти.

То највише одликовање РС, Додик је уручио поводом поводом Видовдана и двадесет година постојања Републике Српске.

Додик је орденом Његоша првог реда одликовао Градски тамбурашки оркестар Бањалука, а орденом Његоша другог реда боксера Драгомира Батара.

Крстом милосрдја Додик је одликовао председника хуманитарне организације Удружење параплегичара оболелих од дечје парализе и осталих инвалидних особа из Бијељине Љиљану Рикић.

Председник РС је навео да су сви одликовани дали допринос развоју Републике Српске, која је, како је навео, двадесет година од свог настанка стабилна и трајна.

Коштуница је изјавио да орден Републике Српске на ленти, који му је уручен, посвећује српском народу на Косову, као и Србима у РС и Србији.

2 коментара

  1. HVALA GOSPODU, DOLAZE BOLJI DANI.
    GOSPODIN KOSTUNICA POSVETI ORDEN SVOME RODU I ZNA STO MU JE CINITI. DA SVOJOM PAMECU I ISKUSTVOM KAD GOD I KOLIKO MOZE POTPOMAZE I GURA SRBIJU NAPRED KROZ SLEDECE I REFORMISANE INSTITUCIJE .
    DO SADA MU JE I PAMET BILA ZABRANJENA.
    SVICE SRBIJI.

  2. Istina jeste nepozeljna,rekose Dodik i Tadic a onda kod Dodika proradi savest i uprkos protivljenju onih koji vole sebe i samo sebe,odluci.Patrijarh Pavle i svetac Kostunica savest su naseg doba.No ipak u isto vreme su i gresnici zato sto se nisu usudili obracunati sa najvecim nemanima od kad je Srbije.Ako hoces na vrh a i i jedan i drugi na vrhu su bili moras prihvatiti i obavezu legitimisanja i eliminaciju drzavnih neprijatelja, drzavnih uzurpatora , neprijateljskih sluga i unistitelja svega sto voli Srbiju.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *