22. maj – Novi predsednik Srbije Nikolić u svoju prvu stranu posetu doputovaće u Moskvu, uverena je Jedinstvena Rusija

U svoju prvu posetu posle izbora za predsednika Srbije Tomislav Nikolić će doputovati u Moskvu, gde će između ostalog učestvovati u kongresu stranke Jedinstvena Rusija, saopštio je u ponedeljak rukovodilac delegacije Državne dume u Interparlamentarnom savezu Aleksandrar Babakov. Tomislava Nikolića znam kao doslednog pristalicu zbližavanja sa Rusijom i uveren sam da posle predsedničke inauguracije on će ostati veran principima prijateljstva i partnerstva naših zemalja, rekao je Babakov. On je skrenuo pažnju na to da rusko-srpska saradnja ima velike perspektive, između ostalog u pogledu izgradnje gasovoda Južni tok, koja treba da započne krajem ove godine. Jedan od njegovih ključnih opertera će postati Srbija, dodao je parlamentarac. Babakov je takođe skrenuo pažnju na to da je očekuvano učešće Nikolića u kongresu Jedinstvene Rusije vezano sa tim što je SNS, na čijem čelu je novoizabrani predsednik, potpisala sporazum sa strankom Jedinstvena Rusija.

Izvor: Glas Rusije

2 komentara

  1. Pa, ako to stvarno uradi, počeću da ga cenim i pored svih njegovih protivrečnih izjava i postupaka tokom ovih nekoliko godina…

  2. Gospodine Predsednice cestitam vam na pobedi!drzite se Rusa i ne brinite.Manite se zapadnih lopova i EU koja nema alternativu.Vidimo dokle nas je takva politika dovela.Pozdravite Putina.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *