22. мај – Нови председник Србије Николић у своју прву страну посету допутоваће у Москву, уверена је Јединствена Русија

У своју прву посету после избора за председника Србије Томислав Николић ће допутовати у Москву, где ће између осталог учествовати у конгресу странке Јединствена Русија, саопштио је у понедељак руководилац делегације Државне думе у Интерпарламентарном савезу Александрар Бабаков. Томислава Николића знам као доследног присталицу зближавања са Русијом и уверен сам да после председничке инаугурације он ће остати веран принципима пријатељства и партнерства наших земаља, рекао је Бабаков. Он је скренуо пажњу на то да руско-српска сарадња има велике перспективе, између осталог у погледу изградње гасовода Јужни ток, која треба да започне крајем ове године. Један од његових кључних опертера ће постати Србија, додао је парламентарац. Бабаков је такође скренуо пажњу на то да је очекувано учешће Николића у конгресу Јединствене Русије везано са тим што је СНС, на чијем челу је новоизабрани председник, потписала споразум са странком Јединствена Русија.

Извор: Глас Русије

2 коментара

  1. Па, ако то стварно уради, почећу да га ценим и поред свих његових противречних изјава и поступака током ових неколико година…

  2. Gospodine Predsednice cestitam vam na pobedi!drzite se Rusa i ne brinite.Manite se zapadnih lopova i EU koja nema alternativu.Vidimo dokle nas je takva politika dovela.Pozdravite Putina.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *