15. maj – S media istražuje: Građani veruju u krađu na izborima!

Uprkos saopštenju Tužilaštva da krađe nije bilo, čak 61 odsto anketiranih građana smatra da je na izborima došlo do krađe glasova- rezultati su ankete S media portala.

Uprkos saopštenju Republičkog javnog tužilaštva da na “Đurđevdanskim izborima”- nije bilo izborne krađe, anketirani sugrađani misle drugačije.

Naime, prema anketi S media portala, čak 61 odsto ispitanika smatra da je na izborima došlo do krađe glasova.

Sa druge strane, 31 odsto anketiranih još uvek veruje u regularnost izbornog procesa, dok je njih 7 odsto još uvek nesigurno u to šta se zapravo dešavalo “iza kulisa”.
Inače, u anketi je učestvovalo ukupno 3246 naših čitalaca.

Podsetimo, naprednjaci su prvi pokrenuli ovo pitanje saopštivši da je u kontejneru pronađeno oko 3.000 bačenih izbornih listića, za šta su kao dokaz priložili i misteriozni džak sa ovim listićima.

Ipak, Tužilaštvo je osporilo validnost džaka rečima da je on, ni manje, ni više ukraden sa biračkog mesta 57 u Pančevu.

Izvor: http://www.smedia.rs

3 komentara

  1. Necete valjda i vi da bojkotujete Dveri. Oni su jos 02. maja ukazivali da se kradja sprema i kontinuirano, od izborne noci, ukazuju na primere i nacine kako je kradja izvrsena.

  2. mozda rezim i njegove ‘intitucije’ mogu sebe da ubede, da mogu brzo ‘resiti’ i misteriju atentata na JF Kenedija , ali narod im, ipak ne veruje ?! …. “Minuli rad” lazi i obmanjivanja ?!

  3. Laz, prevara, kradja, to je vlast DS-a. Nista vise.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *