15. мај – С медиа истражује: Грађани верују у крађу на изборима!

Упркос саопштењу Тужилаштва да крађе није било, чак 61 одсто анкетираних грађана сматра да је на изборима дошло до крађе гласова- резултати су анкете С медиа портала.

Упркос саопштењу Републичког јавног тужилаштва да на “Ђурђевданским изборима”- није било изборне крађе, анкетирани суграђани мисле другачије.

Наиме, према анкети С медиа портала, чак 61 одсто испитаника сматра да је на изборима дошло до крађе гласова.

Са друге стране, 31 одсто анкетираних још увек верује у регуларност изборног процеса, док је њих 7 одсто још увек несигурно у то шта се заправо дешавало “иза кулиса”.
Иначе, у анкети је учествовало укупно 3246 наших читалаца.

Подсетимо, напредњаци су први покренули ово питање саопштивши да је у контејнеру пронађено око 3.000 бачених изборних листића, за шта су као доказ приложили и мистериозни џак са овим листићима.

Ипак, Тужилаштво је оспорило валидност џака речима да је он, ни мање, ни више украден са бирачког места 57 у Панчеву.

Извор: http://www.smedia.rs

3 коментара

  1. Necete valjda i vi da bojkotujete Dveri. Oni su jos 02. maja ukazivali da se kradja sprema i kontinuirano, od izborne noci, ukazuju na primere i nacine kako je kradja izvrsena.

  2. mozda rezim i njegove ‘intitucije’ mogu sebe da ubede, da mogu brzo ‘resiti’ i misteriju atentata na JF Kenedija , ali narod im, ipak ne veruje ?! …. “Minuli rad” lazi i obmanjivanja ?!

  3. Laz, prevara, kradja, to je vlast DS-a. Nista vise.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *