10. мај – Николић: На бирачком списку непостојећи и мртви

БЕОГРАД – Председнички кандидат коалиције “Покренумо Србију” Томислав Николић тврди да је “резервоар” из којег се краду гласови 500.000 непостојећих и мртвих који су уписани у бирачки списак.

“То је тај резервоар гласова. Допише се 500.000 непостојећих и мртвих и њих заокружују на бирачком месту као да су гласали, знајући да не могу да се појаве на бирачком месту и питају зашто су заокружени када нису гласали”, рекао је данас Николић у разговору се младим активистима Српке напредне странке (СНС) у Дому омладине.

Лидер напредњака је оценио да СНС, када буде доказао изборну крађу, треба “да обори изборе” и не дозволи Демократској странци да се икада више кандидује. “Зашто нисмо победили са 15 одсто разлике, колико отприлике износи наша снага? Они ће већ наћи неки разлог. Шта ће Борис Тадић да уради када се утврди да је његова странка крала на изборима? Понашаће се као председник те странке, а не као председник државе”, пита и одговара Николић.

Младима је, такође, поручио да не верују човеку који каже да жели да буде председник свих грађана, а неће да да оставку на све функције у странци. “Он остаје заувек закован на месту председника своје странке. Тако нас је водио Борис Тадић”, каже Николић и додаје да ће он, уколико буде изабран за председника Србије, поднети остваку на све функције у странци.
Николић инсистира да су “напредњаци и национална и демократска опција”, док је ДС, како тврди, “само демократска”.

Председник СНС-а је позвао младе да разговарају са својим пријатељима и да им кажу да гласају за актуелну власт уколико су у претходне четири године имали посао, редовно се школовали и добро живели. Према његовим речима, Србија не води бригу о младима, а нису створени ни услови да се они који оду у иностранство врате. “Ако су задовољни што Тадић мисли само на своју странку, а млади могу да нађу посао у јавним предузећима само ако се учлане у ДС… ако су задовољни тиме што сваки дан неко оде у иностранство нека гласају за Бориса Тадића”, поручио је Николић.

Извор: Танјуг

6 коментара

  1. opet se pokazalo, kakve su “demokrate” ovdasnji ‘levicari’ ?! Ni po koju cenu da ne sidju s vlasti ?! Ovaj ‘2.krug’ je odlucujuci, jer se samo odlaskom B.Tadica, moze poceti sa ‘demontiranjem’ ovog naopakog rezima ?! A “premijer” – ako nece da ispadne samo slabi ‘djacic’ – da se seti, kako je B.T. ranije obamanuo Vojislava Kostunicu u pogledu “podrske” i “obecanja” ???!! Nije jos sve gotovo – sa najsirom ‘mobilizacijom’ i najvecom kontrolom izbora – jos ima sanse za pocetak promena ?! A da ovde ima slobode medija i da se iznesu sva stetocinstva ‘zutih’ – u odnosu na Ustav , pravni sistem, pravosudje, kulturu, ekonomiju itd. – pocela bi da se razganja sva ta virtuelna magla, koju je stvorila toboz ‘evropska’ vlast ?! Mozda oni mogu da prevare briselske birokrate, ali, ovome narodu je dosta obmana !?

  2. Dosla maca na vratanca, a kome da se zali onaj nas nesretnik u Hagu. Seca li se Toma kako je unistio radikale???

  3. Zar nije sitnica, pokrasti izbore. Demokrate su pokrale i uništile Srpsku privredu. Pretvarajući istinu u laž, kojom nastavljaju na sve načine da opstanu na vlasti. Nastavljajući da obmanjuju narod svojim obećanjima, uterujući sebe u još veće laži, koje malo ko veruje sem njih samih .

  4. Зоран Ђорђевић

    Слобо, извини.

  5. za tadica glasale sve tomine bivse musterije .Sve u svemu crno nam se pise

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *