09. maj – Objavićemo šta se desilo na izborima u nedelju

BEOGRAD – Predsednički kandidat koalicije “Pokrenimo Srbiju” Tomislav Nikolić izjavio je da će kampanja za dan dva dobiti sasvim drugačiji tok i da će on u četvrtak ili petak objaviti informacije o tome šta se desilo na izborima u nedelju.

“Vreme je da građani vide s kim imaju posla i šta se desilo u nedelju. A ne da cela Srbija tuguje dok kriminalci slave pobedu”, rekao je Nikolić na konferenciji za novinare.

On je rekao da protiv sebe ima suparnika koji ne preza ni od čega samo da bi ostao na vlasti, jer je “uplašen koliko će njegovih prijatelja ostati ne na vlasti, nego na slobodi”.

On tvrdi da je Srbiju i političare na vlasti “preuzeo kriminal”.

Izvor: Tanjug

3 komentara

  1. Režim DS+SPS zatvorio je opoziciju u TUNEL i zabetonirao ulaz.
    zaboravili su da svaki tunel ima ulaz i izlaz.BOŽJOM pomoći
    ostao je jedan mali otvor svetlosti.A ta svetlos je opozicija
    ŽUTO-CRVENOJ OLIGARHIJI.Narod gladan i željan istine zove na
    protest krađe nedeljnih izbora.ZATO SNS +DSS+DVERI +RADIKALI
    budimo sada jedinstveni!!!

  2. srbija tuguje. ne mogu da verujem da srbomrzac c,jovanovic i kriminalac ubica banaka .dinkic dobiju glasove kao kostunica. SRBI PAMET U GLAVU dokle cete biti naivni..

  3. Aleksandar R.

    Nemam sta vise da kazem, Srbi, ljudi, partije i organizacije, ujedinite se da ne propadnemo, ujedinite se inace ce ova mafija da vlada jos 4 godine. Koliko su stete napravile za zadnje 4 godine, sam Bog zna sta ce sve da nam ucine za jos 4 a pogotovu koliko para da pokradu znajuci da ce sledece izbore 100% izgubiti.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *