09. мај – Објавићемо шта се десило на изборима у недељу

БЕОГРАД – Председнички кандидат коалиције “Покренимо Србију” Томислав Николић изјавио је да ће кампања за дан два добити сасвим другачији ток и да ће он у четвртак или петак објавити информације о томе шта се десило на изборима у недељу.

“Време је да грађани виде с ким имају посла и шта се десило у недељу. А не да цела Србија тугује док криминалци славе победу”, рекао је Николић на конференцији за новинаре.

Он је рекао да против себе има супарника који не преза ни од чега само да би остао на власти, јер је “уплашен колико ће његових пријатеља остати не на власти, него на слободи”.

Он тврди да је Србију и политичаре на власти “преузео криминал”.

Извор: Танјуг

3 коментара

  1. Režim DS+SPS zatvorio je opoziciju u TUNEL i zabetonirao ulaz.
    zaboravili su da svaki tunel ima ulaz i izlaz.BOŽJOM pomoći
    ostao je jedan mali otvor svetlosti.A ta svetlos je opozicija
    ŽUTO-CRVENOJ OLIGARHIJI.Narod gladan i željan istine zove na
    protest krađe nedeljnih izbora.ZATO SNS +DSS+DVERI +RADIKALI
    budimo sada jedinstveni!!!

  2. srbija tuguje. ne mogu da verujem da srbomrzac c,jovanovic i kriminalac ubica banaka .dinkic dobiju glasove kao kostunica. SRBI PAMET U GLAVU dokle cete biti naivni..

  3. Aleksandar R.

    Nemam sta vise da kazem, Srbi, ljudi, partije i organizacije, ujedinite se da ne propadnemo, ujedinite se inace ce ova mafija da vlada jos 4 godine. Koliko su stete napravile za zadnje 4 godine, sam Bog zna sta ce sve da nam ucine za jos 4 a pogotovu koliko para da pokradu znajuci da ce sledece izbore 100% izgubiti.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *