08. maj – Nikolić pozvao Tadića na televizijski duel

STARA PAZOVA – Predsednički kandidat koalicije “Pokrenimo Srbiju” Tomislav Nikolić pozvao je danas lidera DS Borisa Tadića na televizijski duel na kome bi, kako je rekao, bilo razjašnjeno ko je šta radio i kako je stekao imovinu.

“Vidim da bivši predsednik sumnja u moju čast i poštenje. Podržavam tu ideju da se istraži šta je sve ko u životu radio i pitam ga (Tadića) zašto za ovih osam godina nije pokrenuo tu akciju. Možda zato što je bio isključivo predednik svoje stranke, pa je trebalo da razjuruje ljude s kojima ujutru pije kafu”, rekao je Nikolić uz poziv da o tome razgovaraju direktno pred kamerama.

“Neka ponese knjige i sve što kaže da ima, i račune … Ja ću poneti i povesti sve što imam da to jednom konačno rašcistimo, jer želim da budem predsednik svih građana”, rekao je Nikolić obraćajući se pristalicama u Staroj Pazovi. On je dodao da u drugum krugu ne očekuje podršku stranaka, već građana koji žele promene, a liderima stranaka je poručio da ne ograničavaju birače prilikom izbora jer, kako je rekao, to nije moguće.

“Pozivam sve građane da izađu na izbore jer iako više nema njihovih kandidata biće izabran njihov predsednik. Neka odluče koga žele za predsednika – ili da se nastavi agonija u kojoj smo živeli do sada, ili da izvedemo mnogo toga dobrog za građane Srbije”, rekao je Nikolić i dodao da će o svemu drugome biti reči posle drugog kruga izbora.

Lider SNS je istakao da nije bilo razgovora ni o formiranju vlade, ni o podršci u drugom krugu predsedničkih izbora.
Komentarišući izjavu predsednika SPS Ivice Dačića da su mu potrebne garancije za podršku nekog od dvojice kandidata pre drugog kruga, jer je moguće da se DS i SNS dogovore bez socijalista, Nikolić je rekao da neke od izjava Dačiću može da oprosti jer su date tokom noći u kojoj se “možda nešto i popilo”.

“Ali prošlo je vreme kada se pije, sada treba da se radi. Neka malo uskladi svoje izjave sa situacijom u Srbiji i sve će biti kako treba”, rekao je Nikolić.

Izvor: Tanjug

Jedan komentar

  1. DS Tadić SNS Nikolić. Prvi već zakoračio u EU drugi Žarko želi
    da uđe u EU: imali razlike među njima? IMA i to velika prvi sa
    pajtošima raskrmčio je Srbiju,drugi osakaćenu Srbiju vodi u EU.
    Nevidim razliku ali ću ipak glasati za drugog jer će morati
    slušati glas gladne Srbije,što znači ne u EU već na istok gde nam
    mesto gospodo iz SNS!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *