08. мај – Николић позвао Тадића на телевизијски дуел

СТАРА ПАЗОВА – Председнички кандидат коалиције “Покренимо Србију” Томислав Николић позвао је данас лидера ДС Бориса Тадића на телевизијски дуел на коме би, како је рекао, било разјашњено ко је шта радио и како је стекао имовину.

“Видим да бивши председник сумња у моју част и поштење. Подржавам ту идеју да се истражи шта је све ко у животу радио и питам га (Тадића) зашто за ових осам година није покренуо ту акцију. Можда зато што је био искључиво предедник своје странке, па је требало да разјурује људе с којима ујутру пије кафу”, рекао је Николић уз позив да о томе разговарају директно пред камерама.

“Нека понесе књиге и све што каже да има, и рачуне … Ја ћу понети и повести све што имам да то једном коначно рашцистимо, јер желим да будем председник свих грађана”, рекао је Николић обраћајући се присталицама у Старој Пазови. Он је додао да у другум кругу не очекује подршку странака, већ грађана који желе промене, а лидерима странака је поручио да не ограничавају бираче приликом избора јер, како је рекао, то није могуће.

“Позивам све грађане да изађу на изборе јер иако више нема њихових кандидата биће изабран њихов председник. Нека одлуче кога желе за председника – или да се настави агонија у којој смо живели до сада, или да изведемо много тога доброг за грађане Србије”, рекао је Николић и додао да ће о свему другоме бити речи после другог круга избора.

Лидер СНС је истакао да није било разговора ни о формирању владе, ни о подршци у другом кругу председничких избора.
Коментаришући изјаву председника СПС Ивице Дачића да су му потребне гаранције за подршку неког од двојице кандидата пре другог круга, јер је могуће да се ДС и СНС договоре без социјалиста, Николић је рекао да неке од изјава Дачићу може да опрости јер су дате током ноћи у којој се “можда нешто и попило”.

“Али прошло је време када се пије, сада треба да се ради. Нека мало усклади своје изјаве са ситуацијом у Србији и све ће бити како треба”, рекао је Николић.

Извор: Танјуг

Један коментар

 1. DS Tadić SNS Nikolić. Prvi već zakoračio u EU drugi Žarko želi
  da uđe u EU: imali razlike među njima? IMA i to velika prvi sa
  pajtošima raskrmčio je Srbiju,drugi osakaćenu Srbiju vodi u EU.
  Nevidim razliku ali ću ipak glasati za drugog jer će morati
  slušati glas gladne Srbije,što znači ne u EU već na istok gde nam
  mesto gospodo iz SNS!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *