07. мај – Двери тврде да су прешле цензус

БЕОГРАД – Покрет Двери тврди да је на јуче одржаним парламентарним изборима успео да пређе цензус и да су освојили око 5,1 одсто гласова бирача.

Функционер “Двери” Бошко Обрадовић рекао је данас на конференцији за новинаре да је та политичка организација прешла цензус али да је току “онемогућавање уласка ‘Двери’ у републички и покрајински парламент”.

“У ЦеСИД-у су јутрос рекли да смо освојили 4,6 процената гласова и то без резултата са Косова и Метохије за које нико не зна када ће и ко да их броји. Ми сматрамо да смо сада негде око 5,1 процента”, тврди Обрадовић и додаје да су “Двери” упутиле “низ приговора разним изборним комисијама”.

Према речима Обрадовића, “Двери” су забележиле низ пропуста приликом изборног процеса а добиле су, како он каже, и неколико стотина приговора из дијаспоре.

Према последњој процени ЦеСИД-а, покрет “Двери” освојио је 4,4 процента чиме нису прешли цензус, што се према речима директора Цесида Марка Благојевића неће променити ни након пребројавања гласова са Косова и Метохије.

Извор: Танјуг

2 коментара

  1. Ne predajte se. Sada je tako. Na sledećim vanrednim izborima ima da odlično prođete kada narod shvati kome je dao glas.

  2. DOLIKUJE SLOBODNOM LISTU DA OBJAVI ISTINU O DVERIMA HVALA!!!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *