25. април – Политички перформанс “Двери” у Кнез Михајловој

БЕОГРАД – Припадници покрета “Двери” извели су синоћ политички перформанс “Уличне вести у 20 часова” у Кнез Михајловој улици у Београду, на коме су приказали активности покрета и карикатуралне приказе својих политичких противника.

У “Дверима” тврде да су незадовољни досадашњом заступљеношћу у медијама и да су се због тога одлучили на “неуобичајен приступ кампањи”. “Према истраживању РРА, ‘Двери’ су најмање заступљене у медијима од свих политичких партија које учествују на изборима. На овај начин желимо да информишемо грађане о правом животу у Србији који се крије од њих, као и о нашим активностима”, рекао је Бошко Обрадовић из руководства покрета.

Он је навео да ће “Уличне вести у 20 часова” у трајању од 20 минута у наредним данима бити приказиване у свих 17 општина Београда.

Извор: Танјуг

5 коментара

 1. Predlog: ako ispitivanja javnog mnjenja (ne rezimska) pokazu da Dveri imaju manje od 3-4 %, treba nedelju dana pre izbora dzentlmenski objaviti: da se Dveri odricu svojih glasova, za racun stranki slicnih programa.

  Bez toga, ta 3-4 % podelice DS, SNS, LDP, SPS
  i Ustav ce ostati nezasticen.

 2. Двери прелазе цензус, није време за “џентлменске”споразуме

 3. Politicki Svesni

  Neka se Dveri bave svojim realnim politickim protivnicima, a neka prestanu sa pasioniranom anti-komunistickom propagandom.

  • Na žalost njihovi realni politički protivnici su još veći komunisti od svojih predaka. Nemoguće je boriti se protiv njih, a ne razložiti i objasniti njihovo ideološko poreklo i idejne temelje.

   • Politicki Svesni

    Predrag
    26/04/2012 u 21:08
    „Na žalost njihovi realni politički protivnici su još veći komunisti od svojih predaka.Nemoguće je boriti se protiv njih, a ne razložiti i objasniti njihovo ideološko poreklo i idejne temelje.“

    Glupavo ponavljanje ispraznih fraza. DOS-ovska vlast, najvise od svih se bori protiv komunizma i ocrnjuje komunisticku partiju. DOS-ovska vlast ne zeli da se pominje sve pozitivno sto je komunisticka vlast ucinila. Najveci broj sadasnjih politicara bili su protivnici komunisticke vlasti, a mnogi i u zatvoru. Vi ne razlazete politicko poreklo DOS-a, vec unosite nejedinstvo u narod i razdvajate nas na „leve“ i „desne“ u trenutku u kom nam je, vise nego ikada, neophodno jedinstvo. Politicki stavovi Komunisticke partije Josipa Broza su potpuno slobodarski, a medju njima ima dosta onih koji su saglasni sa stavovima vodecih opozicionih stranaka(posebno u pogledu VAZNIH pitanja). Ali, vi to odbijate da priznate i pod „jeftinim“ izgovorima vodite propagandu protiv dela svog naroda, svojih gradjana, ciji stavovi – gle cuda – imaju i dodirnih tacaka sa vama u ovom vaznom trenutku i u odnosu na vazna pitanja. A ako vi nevazna pitanja proglasavate vaznim, ako je vama vazno to, a ne da zajedno smaknemo DOS sa politicke scene, onda nemojte da lazete da se borite za sve gradjane i da zelite da svi budemo velika porodica.

    Predrag
    26/04/2012 u 21:08
    „Na žalost njihovi realni politički protivnici su još veći komunisti od svojih predaka.“

    Ako Dveri dodju na vlast, da li onda DOS treba da smatramo njihovim precima?

    Predrag
    26/04/2012 u 21:08
    „Na žalost njihovi realni politički protivnici su još veći komunisti od svojih predaka.“

    Za vreme Tita zdravstveni sistem je bio besplatan. Skolstvo je bilo besplatno. I vi koji pljujete na Tita koristili ste sve blagodeti koje vam je dao. Tada se radilo, proizvodilo i izvozilo. Vojska je bila snazna. Sa pasosem si bio cenjen, mogao da ides gde si hteo i svuda su te prihvatali. Norveska je dala sedam dana zalosti povodom Titove smrti(a koliko povodom Djindjiceve?). Skoro svi su isli na godisnje odmore.
    Kako su to veci komunisti od „svojih predaka? Sta su oni to uradili vise od Tita?
    Vi to necete da priznate i samo plasirate prazne fraze.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *