24. april – Agencija će dobiti “veoma interesantan” odgovor

BEOGRAD – Kandidat SNS za gradonačelnika Beograda Aleksandar Vučić izjavio je danas da će do kraja dana ili sutra Agenciji za borbu protiv korupcije dostaviti odgovor na zahtev u vezi sa finansiranjem dolaska bivšeg gradonačelnika Njujorka Rudolfa Đulijanija u Beograd.

On je ocenio da je ta Aegncija produžena ruka DS-a, i najavio da će odgovor agenciji biti veoma interesantan. “To vam je očaj, kad ne znate više šta biste uradili, onda maltretirate nekog iz opozicije. Ali svemu tome je došao kraj. Odgovor agenciji će biti izvanredno deskriptivan tekst o svim slugama Borisa Tadića i Dragana Đilasa u ovoj zemlji. Sve ću to da ispišem i da dostavim Agenciji za borbu protiv korupcije. A oni će da budu tu negde pri vrhu”, rekao je Vučić na na konferenciji za novinare na beogradskom Trgu republike.

On je rekao da je Rudolfo Đulijani veliko ime i da razume “strah, tugu i mučninu” kod svojih protivnika zbog činjenice da je takav čovek došao da podrži njega.

Vučić je naveo da je DS uložila tri ipo miliona evra u negativnu kampanju protiv Tomislava Nikolića i SNS i poručio da bi bilo bolje da su od tog novca napravili kuće za postradale u zemljotresu u Kraljevu.

On je istakao da uprkos negativnoj kampanji, SNS očekuje pobedu na svim nivoima i pozvao građane da ne rasipaju glasove na male stranke. “Svaki glas za SPS, Dveri ili druge male stranke na jedan ili drugi način završiće u kutiji Demokratske stranke. Pozivam sve koji žele promene i drugačiju Srbiju, promene u Srbiji, da glasaju za Tomislava Nikolića i za jedinu listu koja donosi promene, a to je lista Pokrenimo Srbiju”, poručio je Vučić.

Kandidat SNS za gradonačelnika Beograda je rekao i da je jedino istraživanje koje SNS ima ono koje dobija kroz razgovor sa građanima Srbije, a koje pokazuje da će ta stranka pobediti, o čemu, kako je rekao, svedoči i nervozu i strah vlasti i ponašanje, kako je rekao, njihovih medija. “Pred Srbijom su velike promene i oni to više ničim ne mogu da spreče, a ja ih molim da i ne razmišljaju da bilo koji način nasiljem ili izbornim prevarama pokušaju da spreče sprovođenje u delo izborne volje građana Srbije”, poručio je Vučić.

On je dodao da je rukovodstvo SNS tokom kampanje obišlo 1747 naseljenih mesta u Srbiji i da su naprednjaci građanima ponudili plan napretka Srbije, za razliku od DS koja, kako je rekao, sve vreme vodi prljavu kampanju, pošto nema čime da se pohvali iz prethodnog perioda i pošto nema šta da ponudi građanima u budućnosti.

Vučić je poručio da SNS nudi rešenja za pokretanje poljoprivrede, industrijske proizvodnje i zapošljavanje ljudi, i podsetio da su to Zakon o javnim nabavkama, Kancelarija za brze odgovore, borba protiv privilegovane političke klase kroz smanjenje broja poslanika, ukidanje državnih sekretara i smanjenje broja agencija, zavoda i saveta sa 137 na manje od 50, kao i projekat Beograd na vodi.

Izvor: Tanjug

Jedan komentar

  1. Samo javno recite da necete dirati Ustav i menjati status Kosova i Metohije, direktno ili indirektno.
    I imate moj glas.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *