24. април – Агенција ће добити “веома интересантан” одговор

БЕОГРАД – Кандидат СНС за градоначелника Београда Александар Вучић изјавио је данас да ће до краја дана или сутра Агенцији за борбу против корупције доставити одговор на захтев у вези са финансирањем доласка бившег градоначелника Њујорка Рудолфа Ђулијанија у Београд.

Он је оценио да је та Аегнција продужена рука ДС-а, и најавио да ће одговор агенцији бити веома интересантан. “То вам је очај, кад не знате више шта бисте урадили, онда малтретирате неког из опозиције. Али свему томе је дошао крај. Одговор агенцији ће бити изванредно дескриптиван текст о свим слугама Бориса Тадића и Драгана Ђиласа у овој земљи. Све ћу то да испишем и да доставим Агенцији за борбу против корупције. А они ће да буду ту негде при врху”, рекао је Вучић на на конференцији за новинаре на београдском Тргу републике.

Он је рекао да је Рудолфо Ђулијани велико име и да разуме “страх, тугу и мучнину” код својих противника због чињенице да је такав човек дошао да подржи њега.

Вучић је навео да је ДС уложила три ипо милиона евра у негативну кампању против Томислава Николића и СНС и поручио да би било боље да су од тог новца направили куће за пострадале у земљотресу у Краљеву.

Он је истакао да упркос негативној кампањи, СНС очекује победу на свим нивоима и позвао грађане да не расипају гласове на мале странке. “Сваки глас за СПС, Двери или друге мале странке на један или други начин завршиће у кутији Демократске странке. Позивам све који желе промене и другачију Србију, промене у Србији, да гласају за Томислава Николића и за једину листу која доноси промене, а то је листа Покренимо Србију”, поручио је Вучић.

Кандидат СНС за градоначелника Београда је рекао и да је једино истраживање које СНС има оно које добија кроз разговор са грађанима Србије, а које показује да ће та странка победити, о чему, како је рекао, сведочи и нервозу и страх власти и понашање, како је рекао, њихових медија. “Пред Србијом су велике промене и они то више ничим не могу да спрече, а ја их молим да и не размишљају да било који начин насиљем или изборним преварама покушају да спрече спровођење у дело изборне воље грађана Србије”, поручио је Вучић.

Он је додао да је руководство СНС током кампање обишло 1747 насељених места у Србији и да су напредњаци грађанима понудили план напретка Србије, за разлику од ДС која, како је рекао, све време води прљаву кампању, пошто нема чиме да се похвали из претходног периода и пошто нема шта да понуди грађанима у будућности.

Вучић је поручио да СНС нуди решења за покретање пољопривреде, индустријске производње и запошљавање људи, и подсетио да су то Закон о јавним набавкама, Канцеларија за брзе одговоре, борба против привилеговане политичке класе кроз смањење броја посланика, укидање државних секретара и смањење броја агенција, завода и савета са 137 на мање од 50, као и пројекат Београд на води.

Извор: Танјуг

Један коментар

  1. Samo javno recite da necete dirati Ustav i menjati status Kosova i Metohije, direktno ili indirektno.
    I imate moj glas.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *