18. april – Vučić: Imamo rešenje za problem nezaposlenosti

„Suština programa Srpske napredne stranke jeste zapošljavanje, izvlačenje zemlje iz teške ekonomske krize i privredni oporavak. Mi smo celu kampanju, za razliku od naše političke konkurencije, tome posvetili. Ne trošimo, poput njih, milione evra građana Srbije na prljavu kampanju, već nudimo konkretna rešenja za problem nezaposlenosti“, istakao je Aleksandar Vučić, kandidat Srpske napredne stranke za gradonačelnika Beograda.

On je na današnjoj konfereciji za štampu ponudio rešenja za problem nezaposlenosti kroz programe Kancelarije za privredne aktivnosti Srpske napredne stranke i stranačkih saveta za privredu, ekonomiju, industriju i komunalna pitanja.

„Želeli smo da pokažemo da imamo stručne i sposobne ljude koji su u stanju da sprovedu u delo program Srpske napredne stranke koji se, pre svega, bazira na velikim razvojnim projektima. Najvažniji je „Beograd  na vodi“ koji će gradu doneti stotine miliona evra zarade i zaposliti više od 200.000 ljudi. Podneli smo više zakonskih predloga i imamo više idejnih projekata koji su važni za razvoj grada i cele zemlje. Pomoću novog Zakona o javnim nabavkama uštedećemo 600 miliona evra godišnje, a taj novac preusmerićemo u privredu. Osnovaćemo Kancelariju za brze odgovore, vodićemo borbu protiv korupcije i političkih privilegija i neprestano raditi na stvaranju povoljnijeg investicionog ambijenta. Tražimo smanjenje poreza i doprinosa na plate, a posebnu pažnju posvećujemo malim i srednjim preduzećima zbog čega smo predložili osnivanje Razvojne banke“, naglasio je Aleksandar Vučić.

Izvor: http://sns.org.rs

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *