18. април – Вучић: Имамо решење за проблем незапослености

„Суштина програма Српске напредне странке јесте запошљавање, извлачење земље из тешке економске кризе и привредни опоравак. Ми смо целу кампању, за разлику од наше политичке конкуренције, томе посветили. Не трошимо, попут њих, милионе евра грађана Србије на прљаву кампању, већ нудимо конкретна решења за проблем незапослености“, истакао је Александар Вучић, кандидат Српске напредне странке за градоначелника Београда.

Он је на данашњој конферецији за штампу понудио решења за проблем незапослености кроз програме Канцеларије за привредне активности Српске напредне странке и страначких савета за привреду, економију, индустрију и комунална питања.

„Желели смо да покажемо да имамо стручне и способне људе који су у стању да спроведу у дело програм Српске напредне странке који се, пре свега, базира на великим развојним пројектима. Најважнији је „Београд  на води“ који ће граду донети стотине милиона евра зараде и запослити више од 200.000 људи. Поднели смо више законских предлога и имамо више идејних пројеката који су важни за развој града и целе земље. Помоћу новог Закона о јавним набавкама уштедећемо 600 милиона евра годишње, а тај новац преусмерићемо у привреду. Основаћемо Канцеларију за брзе одговоре, водићемо борбу против корупције и политичких привилегија и непрестано радити на стварању повољнијег инвестиционог амбијента. Тражимо смањење пореза и доприноса на плате, а посебну пажњу посвећујемо малим и средњим предузећима због чега смо предложили оснивање Развојне банке“, нагласио је Александар Вучић.

Извор: http://sns.org.rs

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *