11. april – Jadranka Šešelj zvanično kandidat

BEOGRAD – Republička izborna komisija u sredu je prihvatila predsedničke kandidature Jadranke Šešelj koju je predložila Srpska radikalna stranka i Čedomira Jovanovića kandidata koalicije “Preokret”.

Za kandidaturu Jadranke Šešelj bilo je podneto 16.048 potpisa, ali je naknadno utvrdjeno da je pravno valjano 15.312 potpisa.

Kandidatru Čedomira Jovanovića potpisima je podržalo 11.249 gradjana, a naknadno je utvrdjeno da je pravno valjano 11.006 potpisa.

RIK je do sada proglasila šest predsedničkih kandidata – Jadranku Šešelj, Čedomora Jovanovića, lidera Demokratske stranke Borisa Tadića, lidera Socijalističke partije Srbije Ivicu Dačića, lidera Demokratske stranke Srbije Vojislava Koštunicu i Zorana Stankovića koga su predložili Ujedinjeni regioni Srbije.

Kandidatura za predsedničke izbore podnosi se do 15. aprila u ponoć.

Izvor: Beta

Jedan komentar

  1. Gospođo ŠEŠELJ vi ste već do sada postali srpska heroina jer ste sačuvali porodicu i ostali verni svome mužu. Nešto što je najsvetije. Dotakli ste nebo kao žena , majka i supruga što zasigurno nije bilo lako.Ti oko vas su vukovi u jagnječoj koži želim vam sve najbolje. Čuvajte se.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *