09. april – Tadić i Nikolić skoro izjednačeni

BEOGRAD – U prvom krugu predsedničkih izbora za kandidata Demokratske stranke Borisa Tadića glasalo bi 35,8 odsto, građana, a za kandidata Srpske napredne stranke Tomislava Nikolića 35,7 odsto, rezultati su ispitivanja javnog mnjenja agencije Faktor plus predstavljenog u ponedeljak.

Istraživanje sprovedno na uzorku od 1.160 ispitanika od 2. do 8. aprila, pokazalo je da bi za kandidata socijalista Ivicu Dačića glasalo 11,2 odsto, lidera LDP-a Čedomira Jovanovića 5,6 odsto, predsednika D S S-a Vojislava Koštunicu pet odsto, dok bi kandidat URS-a Zoran Stanković dobio poverenje jedan odsto ispitanika.

Kako je rečeno na predstavljanju rezultata, istraživanje nije obuhvatilo predsedničke kandidate Jadranku Šešelj i muftiju Muamera Zukorlića, jer do kraja istraživanja nisu najavili kandidaturu.

Izvor: Beta

4 komentara

  1. …. zato ‘vracaju’ Seselja nazad ?!

  2. Da istraživač kaže da su izjednačeni onaj koji je obećao 200 000 novih radnih mesta,a zatvorio 600 000 i koji je “sacuvao” Kosovo sa fusnotom …i onaj koji nije bio u vlasti i nije mogao da zatvoti ni jedno radno mesto ili je dobio zadatak da NOTORNO LAŽE ili je isključivo birao žute koji su se debelo omastili uz pomoć vlasti.
    Od takvih ne možeš da tražiš profesionalnost .

  3. Brate ne volim nevernog Tomu ali izveštaji ovih agencija vređaju zdrav razum, pa ko normalan može da glasa za svoju propast tj.b.t.

  4. Što se babi tilo to se babi i snilo kakav Tadić i Nikolić samo Šešelj.Bože sačuvaj srpski narod od stranke preokret i stranih plaćenika tipa Čede,
    Čanka, Tadića, Dačića itd.Oni koji su Srbiju doveli pred ambis , narod
    ostavili bez posla i leba, uništili ekonomiju. Dopustili secesiju dela Srbije
    izdali Voju prevarili narod godinama pa zar bi za njih glasali ? ? ? Svin
    patriote svoj glas daju Srpskoj Radikalnoj Stranci i Jadranki Šešelj samo nam
    oni garantuju opstanak .

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *