09. април – Тадић и Николић скоро изједначени

БЕОГРАД – У првом кругу председничких избора за кандидата Демократске странке Бориса Тадића гласало би 35,8 одсто, грађана, а за кандидата Српске напредне странке Томислава Николића 35,7 одсто, резултати су испитивања јавног мњења агенције Фактор плус представљеног у понедељак.

Истраживање спроведно на узорку од 1.160 испитаника од 2. до 8. априла, показало је да би за кандидата социјалиста Ивицу Дачића гласало 11,2 одсто, лидера ЛДП-а Чедомира Јовановића 5,6 одсто, председника Д С С-а Војислава Коштуницу пет одсто, док би кандидат УРС-а Зоран Станковић добио поверење један одсто испитаника.

Како је речено на представљању резултата, истраживање није обухватило председничке кандидате Јадранку Шешељ и муфтију Муамера Зукорлића, јер до краја истраживања нису најавили кандидатуру.

Извор: Бета

4 коментара

 1. …. zato ‘vracaju’ Seselja nazad ?!

 2. Да истраживач каже да су изједначени онај који је обећао 200 000 нових радних места,а затворио 600 000 и који је “sacuvao” Косово са фуснотом …и онај који није био у власти и није могао да затвоти ни једно радно место или је добио задатак да НОТОРНО ЛАЖЕ или је искључиво бирао жуте који су се дебело омастили уз помоћ власти.
  Од таквих не можеш да тражиш професионалност .

 3. Brate ne volim nevernog Tomu ali izveštaji ovih agencija vređaju zdrav razum, pa ko normalan može da glasa za svoju propast tj.b.t.

 4. Što se babi tilo to se babi i snilo kakav Tadić i Nikolić samo Šešelj.Bože sačuvaj srpski narod od stranke preokret i stranih plaćenika tipa Čede,
  Čanka, Tadića, Dačića itd.Oni koji su Srbiju doveli pred ambis , narod
  ostavili bez posla i leba, uništili ekonomiju. Dopustili secesiju dela Srbije
  izdali Voju prevarili narod godinama pa zar bi za njih glasali ? ? ? Svin
  patriote svoj glas daju Srpskoj Radikalnoj Stranci i Jadranki Šešelj samo nam
  oni garantuju opstanak .

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *