07. april – SPS-PUPS-JS predali Dačićevu kandidaturu

BEOGRAD, 7. aprila 2012. (Beta) – Koalicija Socijalističke pratije Srbije-Partije ujedinjenih penzionera Srbije-Jedinstvena Srbija (SPS-PUPS-JS) podnela je danas Republičkoj izbornoj komisiji (RIK) prijavu za kandidaturu Ivice Dačića za predsednika Srbije.

Kandidatura Dačića za predsednika Srbije je prva kandidatura predata RIK-u, a koalicija je za to prikupila 15.666 potpisa.

“Reč je o čoveku koji uživa velik ugled u javnosti Srbije i koji može i sme jasno i javno da kaže gradjanima Srbije sve ono što je deo njihovih problema i način njihovog rešavanja. Mi smo ubedjeni da će naš kandidat pobediti na izborima”, istakao je funkcioner SPS-a Žarko Obradović.

Predsednički izbori održavaju se 6. maja zajedno sa parlamentranim, pokrajinskim i lokalnim izborima.

2 komentara

  1. a kandidat, dacic , neka ponovo , u ime svoje kandidature, zatvori sve puteve koji vode prema kosmetu i posalje zandarmeriju na ionako ponizen, unizen i obespravljen narod…

  2. Zaista gospodine Dacicu, kad stigoste pre predati kandidaturu?! Pa zar nema vise barikada, koje bi zastitile nase jadnike na severu Kosmeta, za rusenje. Sigurno cete dobiti glasove svih policajaca, koji su se morali biti sa svojim narodom, da bi homos pokazali svoju nastranost. Koga to jos interesuje?
    Voleli bismo znati, sta cete rusiti ako budete izabran za predsednika? Pa sve ste, zajedno sa Tadicem, Dinkicem i drustvom unistili, sta se moglo unistiti u Srbiji.
    Jedino su nam ostale jos batine, da pucaju po nasim ledjima, po samovolji pojedinaca u uniformi.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *