07. април – СПС-ПУПС-ЈС предали Дачићеву кандидатуру

БЕОГРАД, 7. априла 2012. (Бета) – Коалиција Социјалистичке пратије Србије-Партије уједињених пензионера Србије-Јединствена Србија (СПС-ПУПС-ЈС) поднела је данас Републичкој изборној комисији (РИК) пријаву за кандидатуру Ивице Дачића за председника Србије.

Кандидатура Дачића за председника Србије је прва кандидатура предата РИК-у, а коалиција је за то прикупила 15.666 потписа.

“Реч је о човеку који ужива велик углед у јавности Србије и који може и сме јасно и јавно да каже градјанима Србије све оно што је део њихових проблема и начин њиховог решавања. Ми смо убедјени да ће наш кандидат победити на изборима”, истакао је функционер СПС-а Жарко Обрадовић.

Председнички избори одржавају се 6. маја заједно са парламентраним, покрајинским и локалним изборима.

2 коментара

  1. a kandidat, dacic , neka ponovo , u ime svoje kandidature, zatvori sve puteve koji vode prema kosmetu i posalje zandarmeriju na ionako ponizen, unizen i obespravljen narod…

  2. Zaista gospodine Dacicu, kad stigoste pre predati kandidaturu?! Pa zar nema vise barikada, koje bi zastitile nase jadnike na severu Kosmeta, za rusenje. Sigurno cete dobiti glasove svih policajaca, koji su se morali biti sa svojim narodom, da bi homos pokazali svoju nastranost. Koga to jos interesuje?
    Voleli bismo znati, sta cete rusiti ako budete izabran za predsednika? Pa sve ste, zajedno sa Tadicem, Dinkicem i drustvom unistili, sta se moglo unistiti u Srbiji.
    Jedino su nam ostale jos batine, da pucaju po nasim ledjima, po samovolji pojedinaca u uniformi.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *