27. март – Нова хапшења Срба на Косову

ВРАЊЕ – У месту Бела Земља, код контролног пункта Кончуљ, косовска полиција је вечерас око 19 сати ухапсила четворицу Срба, потврђено је Танјугу у МУП-у Србије.

“Ухапшени су председник општине Витина Срећко Спасић и радници општинске управе Ивица Најкић и Александар Стојиљковић. Четврти ухапшени је Светозар Насковић, полицајац из Полицијске управе Урошевац”, изјавио је Тањугу заменик директора Полиције Бранислав Митровић.

Митровић је рекао да је полицајац Насковић у колима био као путник кога су Спасић и сарадници превозили у Гњилане.

“Вечерашње хапшење је још један у низу доказа да се на српски живаљ на Косову врши страховит притисак. Овај и слични облици застрасивања прелаже сваку меру”, рекао је Митровић.

Извор: Танјуг

2 коментара

  1. Па није ни чудо кад им је онај издајник признао државу, него Срби би требали полако да се оружје дохвате у своју одбрануЂ

  2. Наравно да сам против свакаквог писања и да вређања нетреба објевљивати али истину треба а с тим да је неко издајник нити лашем нити вређам него истину говорим. Ако Печат није независан или слободан да истину донесе онда ми је јако чао да у Србији нема ниједног медија слободарског.Гдје су ти слободно новинари потонули, командује ли с вама свима Америка кроз ове зуте на власти….!!!

    поздрав видра

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *